Kuva: Erica Alaluusua

Alma avoimena seksuaalisuudestaan, kertoo miten tuli ulos kaapista äidilleen - "Se oli niin noloa"

20.03.2019 10:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Suomalaistähti kertoo brittilehdelle ensimmäistä kertaa avoimesti tyttöystävästään.

Suomalaisen popin vientitoivo Alma, 23, on avautunut ensimmäistä kertaa julkisesti seksuaalisuudestaan. Nainen kertoo brittiläiselle Gay Times -lehdelle antamassaan haastattelussa tyttöystävästään ja kaapista ulos tulemisesta.

Alma kertoo lehdelle, miten Suomessa paparazzit ovat kuvanneet häntä ja hänen tyttöystäväänsä, ja tämä ahdisti häntä. Tämän takia Alma ei alkuun halunnut puhua parisuhteestaan julkisesti.

- Sitten lakkasin välittämästä. Niin monilla artisteilla on salaisuuksia tai he eivät halua näyttää sosiaalisessa mediassa, että he juhlivat. Mielestäni jos haluan tehdä tätä ammatikseni, minun on oltava rehellinen. En halua lopettaa bilettämistä, koska olen vasta 23-vuotias ja tarvitsen sitä. En halua lakata rakastamasta tyttöystävääni ja olla jakamatta yhteiskuvia kuin kaikki muutkin, Alma kertoo.

Alma on hyväksynyt sen, että kaikki eivät ole myötämielisiä hänen elämäntyyliään ja homouttaan kohtaan. Hänelle itselleen homous on ollut aina täysin normaalia, ja hänen lähimmässä ystäväpiirissään lähes kaikki ovat seksuaalivähemmistön edustajia. Omalla avoimuudellaan hän haluaa auttaa muita.

- Kun tajusin, että oma avoimuuteni voi auttaa muita, aloin puhua siitä enemmän. En halua ottaa tyttöystävääni mukaan gaaloihin tai mitään tällaista, koska hän on kaikkeni enkä halua sekoittaa häntä tällä maailmalla. En silti halua peitellä mitään, Alma sanoo.

Alman uutta avoimuutta edustaa esimerkiksi hänen Instagramissaan jakamansa kuva, jolla hän mainosti uutta Summer-kappalettaan. Kuvassa Alma nähdään suutelemassa naista. Voit katsoa kuvan alta tai tästä linkistä.

Gay Timesin haastattelussa Alma kertoo myös siitä, miten tuli ulos kaapista omille vanhemmilleen. Hän kertoo, että hänen äitinsä sai tietää asiasta, kun tämä sattui näkemään Alman suutelemassa toista tyttöä.

- Se oli niin noloa. Emme puhuneet siitä ensin lainkaan, Alma kertoo.

Myöhemmin kaksikko puhui asiasta, eikä äidillä ollut ongelmaa asian kanssa. Isänsä kanssa Alma ei koskaan edes käynyt vastaavanlaista keskustelua.

- Se vain oli niin päivänselvää. Äitini ja isäni ovat parhaita.

Lue myös: Alman Euroopan-kiertue siirtyy syksyyn - Helsingin keikalle myös uusi päivämäärä

Lähde: Gay Times

Kilpailut

Uusimmat