Toni Wirtanen sai Jannika B:ltä näpeilleen: "Jos on vahva visio, eipä siinä auta"

27.03.2019 10:15 - Senni Loikala

Jannika B ei ottanut puolisonsa kirjoittamia kappaleita levylleen.

Jannika B:n, oikealta nimeltään Jannika Wirtasen, 34, kolmas albumi Toinen nainen ilmestyy perjantaina. Artistin puoliso ja Apulanta-yhtyeen keulahahmo Toni Wirtanen, 43, julkaisi tiistaina Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoo Jannika B:n levynteosta kumppanin näkökulmasta.

Tuota on vasaroitu kasaan erilaisten tunteiden ristipaineessa yli kolme vuotta. Härkänen retki, mutta kyllä tuli hyvä! Helkkarin hyvä”, Toni Wirtanen kirjoittaa ja paljastaa, että yritti kirjoittaa levylle lyriikoita, mutta turhaan. ”Koitinhan minäkin raapia sinne muutaman rallin, mutta taiteilija hyllytti veisut. Jos on oma vahva visio, niin eipä siinä auta. Ymmärrän itse asiassa todella hyvin tuon. Parempi tuosta tuli näin ja lopputulos ratkaisee.

Toni Wirtanen seurasi Jannika B:n levynteon kaikkia vaiheita ja kertoo olevansa ylpeä vaimonsa tavasta työskennellä. ”Tuosta levystä voi todella olla ylpeä. Enemmän kuin ylpeä olen vaimostani, joka sen on tehnyt! Ilman kompromisseja, tinkimättömästi ja omilla ehdoillaan. Arvostan sitä ihan helkkaristi artistissa kuin artistissa ja tässä tapauksessa vieläkin enemmän, koska olen saanut seurata prosessia ainutlaatuiselta näköalapaikalta. Hyvinä ja pahoina päivinä.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Jannika B:n esikoisalbumi Kaikki rohkeus ilmestyi vuonna 2013 ja toinen albumi Šiva vuotta myöhemmin.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat