Kuva: AOP

Koomikko James Corden tylytti viihdealaa: "Pullukat ihmiset eivät harrasta seksiä tai rakastu"

03.04.2019 15:45 - Milena Raappana

James Corden kertoi omakohtaisia kokemuksiaan viihdealan ulkonäköpaineista.

Koomikko ja näyttelijä James Corden, 40, on totuttu näkemään hulvattomissa tilanteissa ja rooleissa. Hän kuitenkin pisti vakavamman vaihteen silmään keskustellessaan David Tennatin podcastissa, miten roolit jaetaan ihmisten koon mukaan.

- Muodokkaammat näyttelijät saavat aina roolin olla jonkun puoleensavetävän henkilön hauska kaveri, Corden sanoo.

Hän kertoo omakohtaisista kokemuksistaan näytellessään The History Boys -näytelmässä seitsemän muun miehen kanssa. He kaikki olivat suhteellisen saman ikäisiä ja urallaan samassa vaiheessa.

- Minulle ja kahdelle muulle miehelle tarjottiin ”kuuminta käsikirjoitusta”. Todellisuudessa ne kaksi muuta saivat pääroolit massiivisten käsikirjoitusten kanssa ja minä sain tyytyä esittämään uutistoimittajaa, jolla oli vuorosanoja kahden paperin verran. Minusta tuntui, että valinnoissa oli ajatus siitä, että olen ihan hyvä näyttelemään, mutta en ole ulkonäöllisesti sopiva.

Corden painottaa, että televisiossa ja elokuvissa pullukat ihmiset eivät koskaan rakastu eivätkä he todellakaan harrasta seksiä. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Corden on tilittänyt asiasta. Rolling Stone -lehden haastattelussa vuonna 2016 Corden sanoi, ettei ymmärrä käsitettä romanttisissa komedioissa, että muodokkaammat ihmiset eivät koskaan rakastu.

- Jos he rakastuvat, se tehdään oudolla tavalla, mitä se ei ole, Corden kertoi haastattelussa.

Lue myös: James Corden paljasti töykeimmän tapaamansa julkkiksen - "Hän vain työnsi minut pois tieltään"

Lue myös: Koomikko James Corden on kammottava näky Pennywise-pellenä - katso video

Lähde: BBC

Kilpailut

Uusimmat