Kuva: AOP

James Corden paljasti töykeimmän tapaamansa julkkiksen - "Hän vain työnsi minut pois tieltään"

13.01.2017 19:45 - Iiro Myllymäki

James Corden kertoi epäimartelevan tarinan näyttelijä Pierce Brosnanista.

Juontaja James Cordenin talk show -ohjelman yksi vakio-osuus on peli, jossa tarkoituksena on joko tehdä omaan elämään liittyviä paljastuksia tai vaihtoehtoisesti syödä tai juoda jotakin epäilyttävää. Edellisellä kerralla Corden sai vieraakseen tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin.

Kardashian kysyi Cordenilta pelin yhteydessä, kuka julkkis on ollut hänelle joskus töykeä juhlissa. Cordenilla oli vaihtoehtona joko vastata tai juoda lasillinen linnun sylkeä. Corden ensin yritti juoda, mutta maistettuaan juomaa hän päättikin vastata kysymykseen.

- Pierce Brosnan. En usko, että hän on töykeä mies, mutta hän vain sattui olemaan sitä minulle, Corden vastasi. Brosnan tunnetaan erityisesti James Bondin näyttelijänä.

Pierce Brosnan (kuva: AOP)

"Hän ei edes vilkaissut minuun päin"

Mies kertoi, että hän oli vaimonsa ja ystäväpariskuntansa kanssa U2:n keikalla. Myös Pierce Brosnan oli keikalla ystäviensä kanssa, ja Cordenin mukaan he poistuivat yleisöstä kesken keikan. Corden seurueineen piti Brosnanin seurueen jättämän tilan tyhjänä jonkin aikaa, mutta kun seuruetta ei alkanut kuulua takaisin, he ottivat näiden jättämän paikan.

- En ole koskaan tuntenut mitään vastaavaa. Hänen käsivartensa osui käsivarteeni ja hän vain työnsi minut pois tieltään. Katsoin häntä, mutta hän ei edes vilkaissut minuun päin, vaan hän vain siirtyi takaisin paikalleen, Corden kertoi.

Kardashian vastasi tähän ehdottamalla, että ehkä Brosnan oli vain humalassa.

- Tai ehkä hän vain on pikkuisen töykeä, Corden vastasi saaden yleisön nauramaan.

Voit katsoa videon koko pelistä alta.

Lue myös: Lady Gagan vierailu Carpool Karaokessa saa itkemään naurusta - katso video

Lähde: The Lad Bible

Kilpailut

Uusimmat