Kuva: AOP

Justin Bieber jakoi kuvan terapiastaan - "On mahtavaa, kun on terveellinen mieli"

08.04.2019 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Bieber on kertonut, että tärkein asia hänelle tällä hetkellä on mielensä parantaminen.

Poptähti Justin Bieber, 25, on kärsinyt viime aikoina mielenterveysongelmista ja on hakenut apua mielensä parantamiseen. People-lehti raportoi, että asioiden jakaminen faneille on tehnyt Bieberille hyvää.

- Justin saa edelleenkin hoitoa, ja työskentelee mielenterveytensä eteen. Jakamalla tietoa ongelmistaan faneille on ollut todella hyväksi hänelle. Hän tuntee olonsa vähemmän stressaantuneemmaksi ja keskittyy täysin terveytensä parantamiseen rauhassa, tuntematon lähde on sanonut.

Viime keskiviikkona Bieber oli jakanut Instagram-tarinassaan terapiasessiosta kuvan, jossa kirjoitti: "On mahtavaa, kun on tervellinen mieli ja terveelliset tunteet."

Bieber on myös aikaisemmin kertonut faneilleen, että he ansaitsevat muuta kuin mitä hän voi tarjota tällä hetkellä.

- Olen lukenut paljon teidän kirjoituksianne siitä, että haluatte albumin. Olen kiertänyt koko elämäni ja huomasitte varmaankin, että en ollut onnellinen viime kiertueella, ettekä te ansaitse sellaista. Te maksatte rahaa siitä, että saatte energisen ja hauskan konsertin ja en pystynyt sitä antamaan.

Bieber on ilmoittanut, että tärkein asia hänen elämässään on saada mieli kuntoon, ja jäädytti jopa hääsuunnitelmansa Hailey Bieberin kanssa. Kaksikko tapasi toisensa vuonna 2015.

Kuvan näet alla olevan videon alussa.

Lue myös: Justin Bieberin ahdinko syvenee - etsii nyt pikaisesti apua masennukseen

Lue myös: Justin Bieber jäädytti hääsuunnitelmat - haluaa pikaisesti apua mielenterveyteensä

Kilpailut

Uusimmat