Kuva: AOP

Laulajakaunotar kiinnitettiin Tuhkimon rooliin tulevaan elokuvaan - "Latino-Tuhkimo, miten upeaa!"

10.04.2019 15:00 - Iiro Myllymäki

Camila Cabello nähdään tulevassa Tuhkimo-uudelleenfilmatisoinnissa.

Havana-hitistä tunnettu laulaja Camila Cabello, 22, on kiinnitetty hänen ensimmäiseen suureen elokuvarooliinsa, kirjoittaa Hollywood Reporter. Grammy-ehdokkaanakin ollut nainen näyttelee Tuhkimoa tulevassa, rakastetun sadun uudistetussa versiossa.

Sen lisäksi, että Cabello näyttelee elokuvassa, hän vaikuttaa myös elokuvan musiikkeihin. Elokuvan yksi tuottajista on Carpool Karaoke -videoista tunnettu talk show -isäntä James Corden, ja ohjaajan pallilla istuu Kay Cannon. Cannon teki ohjaajadebyyttinsä viime vuonna Blockers-elokuvalla, ja hän on ollut käsikirjoittamassa muun muassa Pitch Perfect -musiikkikomediaelokuvia.

Elokuvan juonesta ei ole tihkuttu vielä tietoja, mutta leffan kerrotaan olevan moderni uudelleenversiointi kaikille tutusta sadusta.

Kuubassa syntynyt Camila Cabello nousi alun perin kuuluisuuteen Fifth Harmony -tyttöbändin jäsenenä. Naisen sooloura on lähtenyt kunnolla lentoon, sillä naisen Camila-debyyttialbumi saavutti Billboardin albumilistan ykkössijan. Havana-hitti puolestaan saavutti ykkössijan Billboardin sinkkulistalla.

Camila Cabellon Tuhkimo-rooli on otettu suurella ilolla vastaan Twitterissä.

Olen niin innoissani! Toivottavasti Tuhkimolle annetaan kuubalaista tulisuutta ja kappaleet heijastelevat naisen latinotaustaa”, on yksi fani kommentoinut.

”Olen niin ylpeä siitä, miten pitkälle hän on päässyt”, kommentoi toinen Camilan ihailija.

”Latino-Tuhkimo, miten upeaa!” on myös intoiltu.

Lue myös: Fani teki hämmentävän huomion uudesta Tuhkimo-hahmosta - oletko sinä huomannut?

Lähde: Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat