Kuva: Instagram

Hollywoodin superpari päätyi yllättäen treenivideon taustalle - katso pätkä, joka saa hymyn huulille

11.04.2019 12:45 - Reija Saarinen

Video on todella hauskaa katsottavaa.

Clay Picklerin kuvaama videopätkä on alkanut levitä netissä hurjaa vauhtia hauskasta syystä. Kyseisessä videossa hän kuvaa ystäviensä nyrkkeilytreenisessiota Santa Monican rannalla, kun yllättäen kuviin tulee myös jotain monelle tuttua.

Pian taustalla nähdään nimittäin näyttelijä Bradley Cooper kahden koiransa kanssa. Hetken kuluttua perässä tulevat hänen puolisonsa, mallikaunotar Irina Shayk sekä heidän pienokaisensa.

Ymmärrettävästi sekä kuvaaja että treenaaja hämmästyvät nähdessään Hollywood-parin ja muutaman sanankin he intoutuvat vaihtamaan Cooperin kanssa.

"Mahtavaa."

"Epätodellista."

"Voiko näin edes käydä?"

Muun muassa edellä mainittuja kommentteja on videon yhteyteen sadellut.

Pätkän pääset katsomaan alta.

Cooper on ollut viime aikoina paljon otsikoissa A Star is Born -elokuvan vuoksi. Hänen ja hänen vastanäyttelijänsä Lady Gagan lämpimistä väleistä on nimittäin kuhistu paljon. Monien mukaan heillä selkeästi on kemiaa, joka näkyi muun muassa Oscar-gaala-esityksessä.

Gaga on itse kommentoinut suhdehuhuja seuraavasti:

- Ensinnäkin, sosiaalinen media on internetin vessanpönttö. Se, mitä some on tehnyt popkulttuurille, on kauheaa. Kyllä, ihmiset näkivät rakkautta, ja arvaa mitä: Se oli se, mitä me halusimmekin ihmisten näkevän, Gaga sanoi.

Koko jutun aiheesta voit lukea täältä.

Lue myös: Ihmiset ovat varmoja, että Lady Gaga on rakastunut vastanäyttelijäänsä - kuvat puhuvat puolestaan?

Lähde: Harper´s Bazaar

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat