Kuva: YouTube

Lady Gaga kommentoi romanssihuhuja Bradley Cooperiin - "Some on netin vessanpönttö"

28.02.2019 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Shallow-kappale voitti Oscarin parhaasta laulusta.

Ihmiset ovat spekuloineet ympäri internetiä, että Lady Gaga, 32, ja Bradley Cooper, 44, olisivat rakastuneet toisiinsa, sillä heidän herkkä Oscar-esityksensä oli täynnä tunnetta ja romantiikkaa. Kaksikko esitti gaalassa kappaleen Shallow, joka voitti myös Oscarin parhaasta laulusta.

Nyt Lady Gaga kommentoi itse huhuja. Hän oli vieraana Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa, ja puhui asiasta talk show -isännälle.

- Ensinnäkin, sosiaalinen media on internetin vessanpönttö. Se, mitä some on tehnyt popkulttuurille, on kauheaa. Kyllä, ihmiset näkivät rakkautta, ja arvaa mitä: Se oli se, mitä me halusimmekin ihmisten näkevän, Gaga sanoi.

Gaga ja Cooper näyttelivät yhdessä A Star is Born -elokuvassa, ja Shallow on sen tunnuskappale.

- Shallow on rakkauskappale, ja koko elokuva kertoo rakkaudesta. Me työskentelimme kovasti ja näyttelimme kaikki ne hetket. Cooper myös ohjasi elokuvan, ja tiesin, että hänellä on visio siitä, miten sen kuuluu mennä. On tärkeää, että meillä synkkaa ja on tärkeää, että ihmiset tuntevat sen elokuvan välityksellä.

Kimmel myös vitsailee haastattelussa, että jos he kerta vain näyttelivät, Gaga pystyy saamaan saman yhteyden Kimmelinkin kanssa. Tämän jälkeen Gaga nojautui juontajaa vasten ja näytti herkältä.

Gaga myös kertoi haastattelussa, että elokuvasta on tulossa pidempi versio teattereihin, missä esitellään myös täysin uusi laulu.

Koko haastattelun näet alta. Cooper-keskustelun löydät noin kohdasta 3:05.

Jos video ei näy, katso se tästä.

Lue myös: Ihmiset ovat varmoja, että Lady Gaga on rakastunut vastanäyttelijäänsä - kuvat puhuvat puolestaan?

Lue myös: Lady Gagan ja Bradley Cooperin suhteesta kuhistaan - nyt miehen entinen vaimo kommentoi "romanssia"

Lue myös: Bradley Cooperin puoliso sai tarpeekseen pettämishuhuista - lopetti Lady Gagan seuraamisen

Suosittelemme

Uusimmat