Kuva: Senja Rapila

JVG pelästyi kollegoidensa joutumista kohuihin: 'Ihmisiä lahdataan ojaan, tietysti se pelottaa'

16.04.2019 11:45 - Senni Loikala

JVG:n VilleGalle kertoo Iskelmän Satu Kotoselle, että mahdolliset skandaalit mietityttävät häntä.

JVG-räppäriduon VilleGalle ja Jare Brand vierailivat hiljattain Iskelmän Satu Kotosen Sadun sunnuntaivieras -ohjelmassa. Haastattelussa käsiteltiin JVG:n uran alkuvaihetta, räppäreiden nykykuulumisia ja tulevaisuuden suunnitelmia. Esille nousivat julkisuuden varjopuolet, kun Kotonen kysyi, pelkääkö JVG joutuvansa mediakohujen keskelle. Kotonen mainitsi viihdemaailman menneistä kohuista esimerkkinä Jari Sillanpään huumekohun.

- Tänä päivänä meininki on raadollista. On nähty aika pahoja esimerkkejä. Tulee paha mieli, kuinka paljon ihmiset haluavat painaa jotakin tyyppiä alas. Se on helppoa heittää lokaa sosiaaliseen mediaan, mutta ne eivät ymmärrä, mitä se voi tehdä ihmiselle, VilleGalle kommentoi.

VilleGalle toivoo, ettei ihmisiä tuomittaisi julkisesti huhujen ja epävarmojen tietojen perusteella.

- Toivottavasti tuo homma tulee helpottumaan, ettei syytettäisi ihmisiä ennen kuin on varmaa tietoa (mitä on tapahtunut). Ihmiset on siihen mennessä jo lahdattu ojaan.

Kohut mietityttävät

Kymmenvuotisen uransa aikana JVG on välttynyt rankimmilta kohuilta. Räppäreiden rakkauselämä on kiinnostanut mediaa, ja viime kesänä JVG päätyi otsikoihin VilleGallen arvosteltua tuntemattoman miehen pukeutumista Instagramin Tarinoissa julkaistulla videolla. Sittemmin VilleGalle pyysi anteeksi sanomisiaan. VilleGalle myöntää, että mahdolliset kohut mietittyvät häntä.

- Se on takaraivossa, että jotain voi tapahtua ja voi tulla isoja vyyhtejä.

- Totta kai se pelottaa, että mitä jos tässä yhtäkkiä tekee jonkun vahingon tai virheen ja ura onkin sitten siinä, koska ihmiset haluaa ampua sinut alas.

Kuuntele JVG:n haastattelu Iskelmältä sunnuntaina 21.4. kello 13-16. 

Satu Kotonen juontaa Iskelmän Iltapäivää. Kuuntele ohjelmaa arkisin kello 14-18. Seuraa ohjelmaa myös Facebookissa.

Lue myös: JVG:n VilleGalle paljasti miksi häntä ei näy yleensä perhejuhlissa - taustalla upea syy

Kilpailut

Uusimmat