Kuva: Emmi Moilanen

JVG:n VilleGalle paljasti miksi häntä ei näy yleensä perhejuhlissa - taustalla upea syy

11.02.2019 15:45 - Katariina Auvinen

Mies kertoi, ettei halua viedä huomiota juhlien päätähdeltä.

Räppiduo JVG, eli Jare ja VilleGalle julkaisivat yli vuoden hiljaiselon jälkeen Ikuinen vappu -kappaleen. Miehet vierailivat Iskelmän Satu Kotosen haastattelussa. Miehet ovat nousseet julkisuuteen ja vakiinnuttaneet asemansa Suomen musiikkimaailmassa kymmenen vuoden saatossa. 

Julkisuus on vaikuttanut myös perhesuhteisiin. Kotonen tiedusteli, että lähtevätkö miehet perhejuhliin, jos kutsu kolahtaa postiluukusta. 

- Saattaa kuulostaa ikävältä, mutta olen jättänyt menemättä noihin juttuihin, koska en halua viedä siltä ripille valmistuneelta tytöltä huomiota. Se on ikävää, mutta mielummin jään kotiin, kun menen jakamaan juhliin nimmareita. Se on tämän homman varjopuolia, VilleGalle kertoo. 

Samaa mieltä on myös Jare, joka kertoo, ettei kenelläkään ole mukavaa, jos juhlasankari pitää puhetta ja toiset ottavat selfieitä räppäreiden kanssa. 

- Se tuntuu hölmöltä, mutta sitä se on niin bensiksellä kuin rippijuhlissa, Jare kertoo. 

Miehet kertovat, että mielellään käyvät kakkukahveilla myöhemmin onnittelemassa juhlasankaria. Helsinkiläiset miehet eivät kuitenkaan kaihda esimerkiksi julkisten kulkuvälineiden käyttöä. 

- Viikoittain tulee kuljettua metrolla. Kyllä kotikylässä pitää olla sellainen meininki, että voi kulkea julkisilla. Kyllähän itsekin voi vaikuttaa sillä, että miten ihmiset reagoivat. Jos laitat prameat vaatteet, kun lähdet metrolle niin kyllähän ihmiset huomaava, VilleGalle kertoo. 

Pari räväytti myös vuosi sitten, kun he matkustivat Emma-gaalaan metrolla. 

Lue myös: JVG palkittiin MTV Europe Music Awardsissa parhaana suomalaisena yhtyeenä

Lue myös: JVG teki historiaa! Tarkenee-kappale on mukana NHL-pelisarjan soundtrackilla: "Life Goals"

Lue myös: JVG julkaisi uuden kappaleen Gasellien kanssa - kuuntele Mitä mä Malagas?

Uusimmat