Radiotähti Heidi Suomi julkaisi meikittömän selfien: "Tältä näytän suurimman osan ajasta"

16.04.2019 10:30 - Senni Loikala

Heidi Suomi painottaa, että on yhtä hyväksyttävää julkaista huoliteltuja ja täysin luonnollisia kuvia itsestään.

Entinen yleisurheilutähti ja uutisankkuri, nykyinen Radio Novan juontaja Heidi Suomi, 44, julkaisi tiistaina Instagram-tilillään meikittömän selfien. Päivityksessä Suomi kertoo, että on esiintynyt julkisuudessa usein huolitellussa tyylissä ja käyttänyt sosiaalisen median kuvissaan filttereitä. Suomi toteaa arvostavansa myös luonnollisuutta.

Kun on jonkun aikaa katsellut ja julkaissut itsestään kuvia, joissa on meikkiä ja/tai suodattimia, voi erehtyä luulemaan näyttävänsä silotellulta ja kivalta. Tältä minä nyt kuitenkin näytän suurimman osan ajasta ja se on ihan ok”, Suomi kirjoittaa.

Heidi Suomi painottaa, että on yhtä hyväksyttävää julkaista käsiteltyjä ja käsittelemättömiä kuvia itsestään. Päätös on jokaisen oma, Suomi lisää.

Aion jatkossakin käyttää meikkiä, irtoripsiä, hiusväriä, suodattimia ynnä muita kauneuskeinoja, ja sekin on ihan ok. Mielestäni on ihan ok haluta näyttää kivalta myös kuvissa. Mielestäni on myös ihan ok näyttää juuri siltä, miltä haluaa tai julkaista itsestään juuri niin käsiteltyjä tai käsittelemättömiä kuvia kuin itse haluaa.

Ihastelevia kommentteja

Päivitys on herättänyt keskustelua. Monet ovat osoittaneet olevansa Suomen kanssa samoilla linjoilla. Alla muutama poiminta päivityksen kommenttikentässä käydystä keskustelusta. 

"Olet aina kaunis."

"Tosi ok."

"Todella nätti ja söpö olet kuvassa ilman meikkiä. On aivan ok."

"Kaunis on kaunis. Ei sille voi mitään."

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Esko Eerikäinen haastatteli Martina Aitolehteä radiossa: "Tilanne, jota kukaan ei odottanut"

Kilpailut

Uusimmat