Kuva: AOP

Angelina Jolie ei halua enää ikinä naimisiin - "Hän luuli olevansa aina Brad Pittin vaimo"

18.04.2019 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

On myös huhuttu, että Jolie olisi tullut katumapäälle.

Uutisoimme vastikään, että Angelina Jolien, 43, ja Brad Pittin, 55, avioeroprosessi on edistynyt sen verran, että molemmat heistä ovat nyt virallisesti sinkkuja. Pittin on kerrottu nauttivan elämästään, mutta Jolielle Pitt-nimen poisjättäminen on ollut kovempi pala.

Kaksikon rakkaustarina oli yksi Hollywood-maailman seuratuimpia, mutta päättyi valitettavasti eroon vuonna 2016. Sen jälkeen oikeustaistelut muun muassa lapsien huoltajuuksista ovat vieneet paljon aikaa, rahaa ja energiaa.

Pariskuntaa lähellä oleva lähde on kertonut Hollywood Life -julkaisulle, että Jolielle ero on ollut todella raskas.

- Angelina on hyväksynyt tosiasiat ja ymmärtänyt, että kaksikko on oikeasti menossa nyt eri suuntiin. Mutta Pitt-nimestä luopuminen on ollut hänelle todella raskasta, lähde kertoo ja jatkaa:

- Se tekee hänestä surullinen, kun yksi hänen elämänsä suurimmista asioista on nyt päättynyt. Hän rakasti Bradia syvästi ja ajatteli olevansa aina hänen vaimonsa, joten ajat ovat nyt hyvin haastavia. Angelina on ajatellut, että ei menisi enää koskaan naimisiin tai ottaisi kenenkään toisen nimeä.

On myös huhuttu, että Jolie olisi tullut katumapäälle erotaistelun aikana, koska hän on kertonut toisen lähteen mukaan haluavansa Brad Pittin takaisin, jotta he voisivat olla yhtenäinen perhe taas. 

- Koska heidän avioeronsa ja huoltajuuskiistansa ei etene, Angelina on valmis yrittämään vielä uudelleen suhteen elvytystä, lähde on kertonut Daily mail -julkaisulle. 

Se taitaa olla nyt liian myöhäistä, kun sinkku-status on saatu.

Lue myös: Brad Pitt nauttii sinkkuudestaan - 'Tärkeä askel kohti uutta elämää'

Lue myös: Brad Pittin ja Angelina Jolien avioero ei edisty - "Brad on todella turhautunut"

Lue myös: Brad Pitt ja Angelina Jolie eivät päässeet yhteisymmärrykseen - oikeus kutsuu

Lue myös: Hollywoodin superpari uudelleen yhteen? Angelina Jolie haluaa eksänsä takaisin

Kilpailut

Uusimmat