Kuva: all over press

Brad Pitt nauttii sinkkuudestaan - 'Tärkeä askel kohti uutta elämää'

16.04.2019 12:45 - Lauri Kujanpää

Oikeustaistelu Jolien ja Pittin välillä jatkuu edelleenkin.

Hollywood-hurmuri Brad Pitt, 55, ja hänen ex-vaimonsa Angelina Jolie, 43, ovat olleet viime vuosina raskaissa oikeustaisteluissa, joissa Jolie on muun muassa vaatinut lastensa yksinhuoltajuutta.

Hollywood Life -lehden mukaan kaksikon oikeustaistelut ovat edenneet sen verran, että he ovat molemmat tästä lähtien sinkkuja, vaikkakin ero tapahtui jo vuonna 2016. Eräs lähde on kertonut lehdelle, että Pitt nauttii sinkku-statuksestaan.

- Bradista tuntuu todella hyvältä olla sinkku, ja nuo dokumentit, jotka asian todistavat, ovat olleet hänelle todella tärkeitä. Hän haluaa sulkea asiansa Angelinan kanssa ja siirtyä eteenpäin. Sinkkuus on todella iso askel kohti uutta elämää.

- Vaikkakin avioerotaistelu ei ole vieläkään selvä ja asioita on tehtävä, hän on valmis menemään eteenpäin. Suurin osa taistelusta on kuitenkin nyt takana, lähde kertoo.

Huhujen mukaan Jolien ja Pittin liitto olisi päättynyt sen vuoksi, että vaimo oli kyllästynyt miehensä juhlintaan ja huolettomaan elämäntapaan.  Pitt olisi valmis lopettamaan avioerotaistelun eksänsä kanssa, mutta hänestä kuitenkin tuntuu, että Jolie viivyttää tahallaan prosessia. On myös huhuttu, että Jolie haluaisi yrittää uudestaan elää yhdessä.

Lue myös: Brad Pittin ja Angelina Jolien avioero ei edisty - "Brad on todella turhautunut"

Lue myös: Hollywoodin superpari uudelleen yhteen? Angelina Jolie haluaa eksänsä takaisin

Lue myös: Angelina Jolie mustamaalaa lapsilleen Brad Pittiä - "Hän teki alhaisen tempun"

Lähde: Hollywood Life

 

Kilpailut

Uusimmat