Kuva: Getty

Brad Pittin ja Angelina Jolien avioero ei edisty - "Brad on todella turhautunut"

06.04.2019 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kaksikko erosi vuonna 2016.

Näyttelijäkomistus Brad Pitt, 55, olisi valmis lopettamaan avioerotaistelun eksänsä Angelina Jolien, 43, kanssa. Pittista kuitenkin tuntuu, että Jolie viivyttää tahallaan prosessia.

Pittin läheinen henkilö on kertonut Hollywood Life -lehdelle, että miesnäyttelijä on turhautunut.

- Brad on täysin turhautunut Angelinaan, sillä avioero ei vain asetu päätökseen. Miehen mielestä Angelina jatkaa taistelua olemalla hankala eikä suostu mihinkään kompromissiin. Bradin mielestä koko avioero olisi pitänyt saada valmiiksi jo kauan aikaa sitten, lähde sanoo ja jatkaa:

- Brad ei halua sanoa mitään negatiivista, eikä varsinkaan lasten lähettyvillä, joten ei ymmärrä, mikä Angelinalla on ongelmana. Koko prosessi maksaa hänelle aikaa, energiaa ja paljon rahaa.

Brad Pitt ja Angelina Jolie löysivät toisensa tiedettävästi vuonna 2005 Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa, jossa he näyttelivät pariskuntaa. Kaksikko erosi vuonna 2016 ja ovat siitä lähtien taistelleet oikeudessa. Jolie on muun muassa toivonnut saavansa huoltajuuden kaikista lapsista itselleen, kun taas Pitt pyysi 50-50 -jakoa.

Huhujen mukaan Jolien ja Pittin liitto olisi päättynyt sen vuoksi, että vaimo oli kyllästynyt miehensä juhlintaan ja huolettomaan elämäntapaan. 

Lue myös: Brad Pitt ja Angelina Jolie eivät päässeet yhteisymmärrykseen - oikeus kutsuu

Lue myös: Angelina Jolie mustamaalaa lapsilleen Brad Pittiä - "Hän teki alhaisen tempun"

Lue myös: Leonardo DiCaprio ja Brad Pitt ensikertaa yhdessä, somessa hehkutetaan: "En malta odottaa"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat