Kuva: AOP

Haluatko jo tietää, miten Game of Thrones loppuu? Tekijöiden mukaan vastaus on jo tuotu julki

11.04.2019 18:30 - Iiro Myllymäki

Loppuratkaisun pystyy tulkita Spotify-soittolistan kappaleista, jos sarjan luojia on uskominen.

Game of Thrones -sarjan fanit odottavat jo kuumeisesti sarjan viimeisen tuotantokauden pyörähtämistä käyntiin. Suomessa kahdeksannen tuotantokauden ensimmäinen jakso nähdään ensi maanantaina 15.4., vain päivää Yhdysvaltain-esityksen jälkeen.

Nyt kuumin kysymys fanien huulilla on luonnollisesti, miten koko sarja loppuu? Ketkä vielä ehtivät kuolla viimeisissä juonenkäänteissä? Näyttelijöiden suut ovat olleet tiukasti supussa, sillä sopimukset kieltävät juonipaljastusten tekemisen. Vastauksia pitääkin siis hakea muualta. Miten olisi Spotify-soittolista?

Game of Thrones -sarjan luojat David Benioff ja D.B. Weiss ovat yhteistyössä striimauspalvelu Spotifyn kanssa luoneet sarjan viimeisen kauden teemoja heijastelevan soittolistan.

- Valitsimme kappaleita, jotka saivat meidät tuntemaan samoja tunteita kuin sarja saa, miehet kertovat Spotifyn blogissa.

Soittolistalla on kuitenkin toinenkin tarkoitus kuin herättää tiettyjä tuntemuksia. Vastaus koko sarjan loppuratkaisuun nimittäin löytyy sieltä, ainakin jos Benioffia ja Weissia on uskominen.

- Vastaus siihen, miten sarja päättyy on sataprosenttisesti piilotettu soittolistan kappalevalintoihin. Kukaan ei usko meitä, mutta tämä on totta, he kertovat.

50 kappaleen soittolistalta löytyy kappaleita muun muassa Guns N’Rosesilta, Kanye Westiltä, Biffy Clyrolta, U2:lta ja System of a Downilta. Soittolista onkin genreltään varsin rock-painotteinen. Sarjan intohimoisimmille faneille soittolistassa riittää tahkottavaa, jos loppuratkaisun sieltä haluaa onkia. Jos haluat ottaa haasteen vastaan, voit ottaa soittolistan haltuun alta.

Lue myös: Näyttelijätähti selvisi hengenvaarallisesta aivohalvauksesta: "Pelkäsin jatkuvasti, että kuolen"

Lähde: Huffington Post

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat