Kuva: AOP

Kanye Westillä erikoisia urasuunnitelmia - 'Hän uskoo Jumalan parantavaan voimaan'

26.04.2019 16:44 - Milena Raappana

Kanye Westin Sunday Service -tapahtuma on ehkä saamassa uudet mittasuhteet.

Räppäri Kanye West, 41, on vuoden alusta saakka järjestänyt sunnuntaisin jumalanpalveluksia, joita hän kutsuu nimellä Sunday Service. Coachella-festivaalin toisena viikonloppuna Westin tapahtuma sai kuitenkin uudet mittasuhteet, kun 50 000 ihmistä kuunteli hänen pääsiäisteemaista jumalanpalvelustaan. Westillä on kuitenkin suurempia ja pysyvämpiä suunnitelmia Sunday Servicea varten. Hän nimittäin harkitsee oman kirkon perustamista.

Westille läheinen lähde kertoo, että West on erittäin intohimoinen uskonsa suhteen ja rukoilee päivittäin.

- Kanye ymmärtää ihmisten rikkinäisyyden ja tarpeen parantumiselle. Hän uskoo musiikin parantavaan voimaan mutta myös siihen, että Jumala voi korjata ihmisten ongelmat, lähipiiristä kerrotaan.

Lähteen mukaan West on puhunut oman kirkon perustamisesta. Kuulemma kirkko ei noudattaisi perinteisiä rituaaleja, vaan se olisi tapa näyttää Jeesus ihmisille taiteen ja rakastavien ihmisten yhteisön kautta. Westin vaimo Kim Kardashian, 38, kommentoi jumalanpalvelusta Elle-lehdelle ja sanoi, että käytännössä tapahtuma on pelkkää musiikkia, mutta siinä on kristitty tunnelma.

- Tapahtumassa ei rukoilla, mutta se keskittyy ehdottomasti Jeesukseen ja on hyvin hengellinen kristitty kokemus, Kardashian sanoi haastattelussa.

Lue myös: Kanye West haluaa lisää lapsia, Kim Kardashian huolissaan: 'Miten he selviävät näin hullussa maailmassa?'

Lue myös: Kanye West lähetti Kim Kardashianille erikoisen sähköpostin - kielsi käyttämästä isoja aurinkolaseja

Lähde: People.com

Kilpailut

Uusimmat