Kuva: AOP

Kim Kardashianin tuore kuva Northista, 6, sai fanit huolestumaan: 'Et ole lainkaan hyvä roolimalli'

04.05.2019 18:15 - Emmi Moilanen

Kardashian iloitsee tuoreessa Instagram-kuvassaan siitä, että myös North on löytänyt rakkauden vaatteita ja asusteita kohtaan.

Uutisoimme aiemmin seurapiirikaunotar Kim Kardashianin, 38, joutuneen jälleen arvostelun kohteeksi. Naisen vanhemmuutta kritisoitiin, sillä Kardashian salli 6-vuotiaan North-tyttärensä istua hiussalongissa meikattuna sekä hiukset suoristettuna, älypuhelin kädessään. Pääset lukemaan jutun tästä.

Kardashian on jälleen julkaissut esikoisestaan kuvan omalla Instagram-tilillään. Tällä kertaa äiti intoilee tyttärensä rakkaudesta vaatteisiin ja muotiin.

”En ajatellut, että tyttäreni rakastuisivat vaatteisiini ja koruihini näin pian. Olin töissä ja tullessani kotiin löysin Northin pukeutuneena vaatteisiini ja asusteisiini,” Kardashian kirjoittaa kuvatekstissä.

Hän paljastaa kertoo myös, että North on saanut nyt omat, lastenkokoiset aurinkolasinsa.

”En todellakaan halunnut lainata omiani. Rakastan muotitietoista Northietani niin paljon,” Kardashian päättää kirjoituksensa.

Pääset katsomaan kuvan alta.

Tuore kuva on jälleen jakanut fanien mielipiteet voimakkaasti kahtia. Osa on sitä mieltä, että Kardashianin lasten tulisi saada olla lapsia pidempään, ilman liiallista panostamista ulkonäköön.

”Kuinka pian kauneusleikkaukset alkavat,” eräs kommentoija murehtii.

”Olen pahoillani, mutta nuo korvakorut ovat ihan likaa,” toinen jatkaa.

”Sinun pitäisi kasvattaa lastasi ja näyttää lapselle oikeita elämänarvoja. Et ole roolimalli lapsillesi lainkaan,” yksi napauttaa.

Vaikka kuva on kerännyt jälleen kritiikkiä Kardashianin vanhemmuudesta, North on hurmannut äitinsä seuraajat jälleen suloisuudellaan.

”Hän on niin tyttömäinen tyttö.”

”Hän on niin söpö, luulen tytön seuraavan äitinsä jalanjälkiä.”

”Kuinka hemmetin hurmaavaa.”

Lue myös: Kim Kardashian esitteli peppuaan Instagramissa - asuvalinta jakoi mielipiteet

Lue myös: Kim Kardashianin lomakuva sai netin raivostumaan - ymmärrätkö syyn?

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi kuvan 33 vuoden takaa - fanit hämmästyivät

Kilpailut

Uusimmat