Kuva: AOP

Lady Gagan villi tyyli räjäytti fanien päät - teki poikkeuksen viime aikojen klassisiin lookeihin

06.05.2019 12:45 - Iiro Myllymäki

Fanien mielestä supertähden asu muistuttaa tämän uran alkuajoista.

Poptähti ja nyttemmin myös näyttelijä Lady Gaga, 33, nousi kymmenisen vuotta pinnalle paitsi tarttuvien pophittien, myös uskomattoman tyylitajunsa ansiosta. Voi hyvin sanoa, että juuri Gaga on inspiroinut poppareita viimeisimmän vuosikymmenen aikana kokeilemaan entistä rohkeampia tyylejä sekä keikoillaan että muussa pukeutumisessaan. Voit katsoa listauksen naisen hulluimmista gaalatyyleistä tästä linkistä.

Viime vuosina Gaga on kuitenkin nähty yhä useammin klassisen kauniissa ja jopa yksinkertaisissa lookeissa. Hänen viimeisin Joanne-albuminsa perustui pukeutumisenkin osalta maanläheiseen country-estetiikkaan, ja hittielokuva A Star Is Bornin mukanaan tuomat ensi-ilta- ja gaalaedustukset nainen on hoitanut Hollywood-glamouria tihkuen.

Tämä ei tarkoita sitä, etteikö Gaga osaisi edelleen räväyttää halutessaan. Nyt nainen on kuvattu eriskummallisessa asussa, joka tuo elävästi mieleen naisen uran alkuaikojen tyylioutoudet. Gaga on nähty New Yorkissa mustavalkoisessa tyylissä, johon kuuluu laskostettu, pöyhkeä mekko, sifonkinen päähine, näyttävät platform-korkokengät ja minimaalisen pieni käsilaukku.

(kuva: AOP)

Lady Gaga oli valinnut kyseisen asun Vogue-lehden päätoimittaja Anna Wintourin juhliin, jotka ennakoivat tänään järjestettävää Met Gala -tapahtumaa. Tänä vuonna Lady Gagan Met Gala -tyyliä odotetaan erityisellä mielenkiinnolla, koska nainen juontaa juhlallisuudet yhdessä laulaja Harry Stylesin kanssa.

Gaga on jakanut kuvia erikoisesta juhlatyylistään myös Instagramiin. Siellä naisen fanit ovat ottaneet tyylin ihastellen vastaan.

”Hän on tullut takaisin.”

”Vihdoin vanhaa Lady Gaga -vibaa.”

”Olen kaivannut tällaisia tyylejä.”

”Hän näyttää niin muodikkaalta.”

Voit katsoa naisen Instagram-päivityksen alta. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Céline Dion kirjoitti vuolaan ylistystekstin Lady Gagalle: "Rakastan häntä"

Lue myös: Lady Gagan eron syy selvisi - sairaalloinen mustasukkaisuus ajoi parin erilleen

Lähde: All Over Press

Kilpailut

Uusimmat