Kuva: AOP

Kim Kardashianin vyötärö herättää ihmetystä - naisen personal trainer puuttui keskusteluun

08.05.2019 11:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kim Kardashianin kapea vyötärö kummastutti Met-gaalassa.

Kim Kardashian, 38, saapui maanantaina järjestettyyn Met-gaalaan niukkaakin niukemmassa nakumekossa. Mekko korosti naisen muotoja, mutta nettikommentoijat eivät kuitenkaan ole keskittyneet kommentoimaan naisen muodokkuutta. Monet ovat nyt kiinnittäneet huomionsa naisen vyötäröön, joka näytti monen mielestä luonnottoman kapealta.

”Missä Kim Kardashianin sisäelimet viettivät iltansa? En tajua, miten on anatomisesti mahdollista mahduttaa niitä noin pikkuruiseen vyötäröön”, on yksi kommentoinut.

”Onko Kim Kardashianin vyötärö edes todellinen?” on toinen kysynyt.

(kuva: AOP)

Jotkut kommentoijat ovat myös irvailleet, miten ”feikki” Kim Kardashianin kroppa on. Kardashian on itse kommentoinut käyttäneensä korsettia osana asuaan. Myös naisen personal trainer Melisa Alcantara on ottanut kantaa netissä leviäviin kommentteihin. Hänkin kertoo, että korsetti loi erityisen kapean vyötärön vaikutelman.

Kim treenaa hiki hatussa kuutena päivänä viikossa. Hän herää todella aikaisin ja on todella sitoutunut treenaamiseen. Minä raivasin hänelle tietä, mutta hän teki kaiken työn”, Alcantara kirjoittaa Instagramin tarinassaan.

Lue myös: Kardashianin sisarukset varastivat huomion MET-gaalassa - Kimillä lähes läpinäkyvä mekko

Lue myös: Pukisitko sinä yllesi? Kim Kardashianin asu hämmentää niukkuudellaan, katso

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat