Kuva: AOP

Ensimmäiset kuvat Meghanin ja prinssi Harryn vauvasta julki - katso, mikä söpöläinen!

08.05.2019 15:14 - Milena Raappana

Perhe astui ensimmäistä kertaa yhdessä parrasvaloihin.

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry esittelivät ensimmäistä kertaa pienokaisensa, joka syntyi maanantaiaamuna. Pari kuvattiin Windsorin linnassa ja kuvat suloisesta perheestä pursuavat onnea.

Pienen poikavauvan nimi ei ole vielä julki, mutta spekulaatio käy kiivaana kahden nimen välillä. Meghan, joka näytti häikäisevältä valkoisessa Givenchyn mekossa, sanoi olevansa todella onnellinen Harrysta ja vauvasta.

- Tämä on taianomaista. Minulla on kaksi maailman parhainta ihmistä ympärilläni, joten olen onnellinen. Vauvalla on ihana luonne. Hän on todella rauhallinen, Meghan kertoi tiedotustilaisuudessa.  

Kysyttäessä, kumpaa vauva muistuttaa enemmän, Meghan sanoi heidän miettivän sitä yhä.

- Kaikki sanovat, että vauvat muuttuvat paljon parin viikon sisällä, joten tarkkailemme, miten vauva muuttuu tulevan kuukauden aikana. Hänen olemuksensa muuttuu kuitenkin päivittäin, joten saa nähdä, Harry täsmensi.

Katso kuvat suloisesta perheestä alta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Harry sanoi, että he innolla haluavat viettää arvokasta aikaa vauvan kanssa, kun hän hitaasti mutta varmasti kasvaa. Meghan myös kiitti kaikkia onnentoivotuksista ja täsmensi niiden merkkaavan hänelle paljon.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Prinssi Harryn ja Meghanin lapsi ei tule olemaan prinssi tai prinsessa - tiedätkö miksi?

Lue myös: Prinssi Harryn ja Meghanin mieletön Instagram-ennätys - tekivät historiaa

Lähde: Hello Magazine

Kilpailut

Uusimmat