Suosikkijuontaja kertoo traumaattisesta kokemuksestaan: "Mies yritti kiilata minut rekan alle"

09.05.2019 15:28 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tilanne tapahtui muutama päivä sitten.

Radio Novan Iltapäivä -ohjelmaa juontamassa olleet Anssi Honkanen ja Heidi Suomi kertoivat lähetyksessä pelottavasta tapahtumasta, jonka Suomi oli kokenut muutama päivä sitten liikenteessä. Suomi kertoi, että joku mies oli kiilannut häntä ohituskaistalla kohti oikealla olevaa rekkaa.

- Olin ajamassa töihin Hämeenlinnasta moottoritiellä ja laitoin vakionopeudeksi noin 120 kilometriä tunnissa. Olin ohittamassa rekkaa ohituskaistalla, ja sitten yhtäkkiä vasemmalle puolelleni ilmestyi auto. Koska kyseessä on kaksikaistainen tie, niin ei siihen kolmea autoa mahdu eikä edes pitäisi mahtua. Auto lähestyi koko ajan vasemmalta puolelta ja työnsi minua kohti rekkaa, Suomi kertoo traumaattisesta kokemuksestaan ja jatkaa:

- Säikähdin sitä tilannetta ihan hirveästi ja ainoa mitä pystyin tehdä, oli painaa jarrua. Auto näytti jatkavan matkaa, ja itse jäin taas sen rekan taakse. Kun uudestaan lähdin ohittamaan rekkaa, niin huomasin, että sama auto oli minun edessäni eikä päästänyt minua hänen ohitseen. Lopulta kuski alkoi hidastamaan niin paljon vauhtia, että laitoin hätävilkut päälle, sillä takaa tuli tietenkin jatkuvasti muita autoja.

- Loppuen lopuksi menimme sen toisen auton kanssa etanavauhtia ja ihmiset tööttäilivät sille edessä olevalle kuskille, joka hidasteli. Lopulta se kuljettaja kiilasi minut niin, että jouduimme pysähtymään. Sieltä autosta nousi vanhempi mies, joka tuli luokseni. Tässä vaiheessa olin jo soittanut hätäkeskukseen, sillä olin paniikissa.

Mies oli alkanut käyttäytymään todella aggressiivisesti.

- Mies hakkasi minun ikkunaani ja huusi, että avaa se. Puhuin samalla koko ajan hätäkeskukseen. Pelkäsin tietenkin, että se hullu saa minun ikkunani rikki.

- Lopulta tuo kyseinen mies meni omalle autolleen, ja näytti siltä, että hän ottaa sieltä jotain, jolla avata ikkunani väkisin. Hän ottikin kännykkäkameran ja alkoi kuvaamaan minua sekä autoani. Onneksi huomasin, että nyt kaistalla on tilaa, joten päätin lähteä ajamaan. Hätäkeskus ohjasi minut poliisille, joka lopulta tavoitti tuon miehen. 

Suomi kertoo, että kokemus oli traumaattinen.

- Se oli traumaattinen kokemus, ja oli todella vaikeaa koota itsensä sen jälkeen. Tuota on se oikea liikenneraivo. Olen aina ajatellut, että suurin uhka ovat tielle hyppivät hirvet, mutta ne ovatkin ihmiset.

Kuuntele Radio Novan Iltapäivää arkipäivisin kello 14-18. Radio Nova ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Radiotähti Heidi Suomi julkaisi meikittömän selfien: "Tältä näytän suurimman osan ajasta"

Lue myös: Heidi Sohlberg värjäsi hiuksensa - uutta tyyliä hehkutetaan somessa: "Ihanan freesi"

Kilpailut

Uusimmat