Kuva: AOP

Kris Jenner valotti Kardashienin yhden somepäivityksen tienestejä - summa saa haukkomaan henkeä

15.04.2019 17:45 - Milena Raappana

Somepäivityksen hintaan vaikuttaa muun muassa se, mistä tuotteesta on kyse.

Ketään ei luultavasti yllätä, että realityn suosituimman perheen Kardashianien kukkarot tursuavat rahaa. Kukaan ei kuitenkaan uskoisi, millaisia summia he voivat laskuttaa yhdestä ainoasta somepäivityksestä.

Vaikka perheen pää ja manageri Kris Jenner, 63, ei kerrokaan yksityiskohtaisesti tienestejä ja sanoo, että yhden somepäivityksen hinta pyörii ehdottomasti kuusinumeroisissa luvuissa. Esimerkkinä voidaan pitää huippumalli Kendall Jennerin, 23, Fyre Festivaali -päivitystä, josta hänelle pulitettiin 250 000 dollaria eli noin 221 000 euroa.

CBS Sunday Morning spesiaalin haastattelussa Kris Jenner kertoo, että perheen tytöt saavat paljon erilaisilta brändeiltä pyyntöjä mainostaa heidän tuotteitaan somessa. Heillä on määritelty eri palkkiot eri somekanavien päivityksiin. Hän kertoo myös, että päivityksen hintalappuun vaikuttaa myös, kuka päivityksen tekee ja millainen tuote on kyseessä. Esimerkiksi kaikki farmaseuttiset tuotteet sekä erilaiset syötävät ja juotavat maksavat ekstraa.

Yhdellä somepäivityksellä Kardashianit voivat siis tienata saman summan, johon harva palkansaaja pääsee edes vuoden aikana.

Lue myös: Onko Kris Jenner järisyttävän pettämiskohun takana? Somessa kuhistaan

Lue myös: Menikö Kris Jenner jo liiallisuuksiin - osti lapsenlapselleen tuhansien eurojen lahjan

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat