Kuva: Shutterstock

Kim Kardashian sai äidit huolestumaan tuoreen vauvakuvansa vuoksi - vaarantaa lapsensa hengen?

25.05.2019 08:15 - Karoliina Kotala

Kim Kardashianin tuore Twiitti ei saanut muiden äitien hyväksyntää.

Some-kuningatar Kim Kardashian sai hiljattain neljännen lapsensa sijaissynnyttäjänsä avulla. Pienokainen sai nimekseen Psalm West ja vihdoin Kim on eistellyt pienen poikansa myös muulle maailmalle.

Kim jakoi Twitter-tilillään kuvakaappauksen miehensä Kanye Westin viestistä, jossa näkyy kuva pienokaisesta sekä kaunis teksti Kanyelta Kimille. Julkaisu on kuitenkin saanut osakseen melkoisesti kritiikkiä. Kuvassa vauva makaa unipesässä, joka on pinnasängyssä, päällään peittoja. Kuva sai fanit huolestumaan, sillä Yhdysvalloissa suositusten mukaan vauvaa pinnasängyssä ei suositella käytettävän mitään ylimääräistä, kuten unipesää, tyynyjä tai pinnasängynsuojia, sillä niiden tiedetään lisäävän kätkytkuoleman riskiä.

"Please please please maksa jollekin ylikalliille unikonsultille, että hän poistaa pinnasängystä kaikki ylimääräiset peitot, reunat ja suojat kätkytkuolemariskin vuoksi!", yksi seuraaja kommentoi.

"1. Onnea! 2. Onko kukaan muu huolissaan kaikista noista huovista ja peitoista? Amerikan lastenlääkäriliitto suosittelee, että vauvan sängyssä ei saisi käyttää peittoja ja tyynyjä ennen 12 kuukauden ikää, koska ne lisäävät tukehtumisriskiä.", toinen seuraaja kirjoittaa.

Katso twiitti alta: 

Lue myös: Nainen haluaa olla kuin Kim Kardashian - on suurentanut takapuoltaan ja poistanut kylkiluitaan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat