Kuva: AOP

Vappu Pimiä lomailee Kreikassa - katki menneet nivelsiteet vaikuttavat lomatyyliin, katso

29.05.2019 11:15 - Senni Loikala

Vappu Pimiä matkusti perheineen jo toistamiseen Rodokselle.

Radio Novaltakin tuttu juontaja Vappu Pimiä, 41, lomailee perheineen Kreikan Rodoksella. Pimiä kertoi Instagramissa jo muutama päivä sitten, että perhe on viettänyt lomaa samassa paikassa aiemminkin. Paikka teki niin suuren vaikutuksen, että he tahtoivat palata.

Pimiä päivitti Instagramiaan lomakuvalla myös myöhään tiistaina. Kuvassa Pimiä on pitkässä kesämekossa ja sandaaleissa lastensa kanssa idyllisissä maisemissa.

Tarkkasilmäiset voivat huomata, että Pimiän vasemmassa jalassa on side. Se on seurausta aiemmin tässä kuussa Pimiälle sattuneesta tapaturmastaPimiä kertoi sosiaalisessa mediassa, että hänen kaksi nivelsidettään oli mennyt poikki ja jänne haljennut.

Tapaturma vaikutti osittain myös siihen, mitä Pimiä pakkasi matkalle mukaan. "On muuten ensimmäinen loma, missä ei ainuttakaan paria korkkareita matkassa", hän kirjoittaa päivityksessä. Tekstin lopussa on vedet silmissä naurava hymiö.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Vappu Pimiän lomalla käyttämä mekko oli hänen päällään myös Maajussille morsian -ohjelman pressitilaisuudessa kesällä 2018. Suosikkisarjasta on luvassa jo 12. tuotantokausi.

(kuva: AOP)

Uutisoimme keväällä fanien yllättävästä huomiosta, että Vappu Pimiällä on yhdennäköisyyttä Paula Koivuniemen kanssa. Näetkö sinä heissä samaa? Katso kuvat täältä.

Kilpailut

Uusimmat