Kuva: AOP

Nerokkaat kauneuskikat, joiden avulla kuninkaalliset näyttävät virheettömiltä - omi itsellesi

03.06.2019 11:15 - Katariina Auvinen

Esimerkiksi Meghan Markle kantaa aina mukanaan hammasharjaa.

Kun herttuattaret Meghan tai Catherine astelevat ulos Britannian hovista, katseet kääntyvät heidän puoleensa. Elämä valokeilassa voi olla rankkaa, joten kuninkaalliset ovat kehittäneet tarkkoja sekä pieniä kauneuskikkoja, joiden avulla heidän tyylinsä ja ulkonäkönsä pysyvät virheettöminä. 

Kasvojumppa

Meghan Marklen tiedetään olevan joogan suuri ystävä, mutta harva tietää naisen jumppaavan myös kasvojensa lihaksia, jotta pysyisi nuorekkaana. Ilmeileminen on siis hyvä asia ja saat kasvojen lihaksia aktivoitua esimerkiksi hymyilemällä ja toistamalla liikettä 15 kertaa. 

Meghan Markle luottaa kasvojumppaan. (kuva: AOP)

Löydä itsellesi sopivat ja hillityt meikit

Esimerkiksi herttuatar Catherine teki oman meikin hääpäivänään vuonna 2011. Sen lisäksi, että Catherinen tiedetään luottavan vain muutamaan meikkiin niin tekee myös Meghan, jolla on tietyt luottomeikit tilanteeseen kun tilanteeseen. Panosta siis meikkipussisi sisältöön älä määrään. 

Herttuatar Catherine teki oman meikkinsä hääpäivänä. (kuva: AOP)

Kirkasta kasvoja ruusunmarjaöljyllä 

Herttuatar Catherine kirkastaa ja kosteuttaa ihoaan ruusunmarjaöljyllä. Ruusunmarjaöljyn luvataan ehkäisevän ikääntymisen merkkejä ja kosteuttavan ihoa sekä lisäävän sen kimmoisuutta. 

Herttuatar Catherine luottaa ruusunmarjaöljyyn. (kuva: AOP)

Huolehdi huulistasi 

Huulet jäävät helposti ilman hoitoa ja silloin puna näyttää epätasaiselta. Kiinnitä siis huomiota siihen, että huulesi ovat aurinkosuojattu, mutta kuori ne myös säännöllisesti esimerkiksi hieromalla sokeria niihin. Meghan Marklen kerrotaan pitävän aina käsilaukussaan huulirasvaa. 

Meghan Markle panostaa huulten hyvinvointiin. (kuva: AOP)

Kesytä kurittomat hiukset hammasharjalla

Meghan Markle kertoo, että hän pitää aina mukanaan yhtä tavallista hammasharjaa, jos hän haluaa kesyttää kurittomat kiehkurat. Nainen suihkuttaa lakkaa hammasharjaan ja harjaa sillä piiloon yksittäiset hiukset. 

Meghan Marklella on aina mukaan pieni pullo hiuslakkaa ja hammasharja suitsimaan kurittomia hiuksia. (kuva: AOP)

Ota käyttöön hiusverkko 

Jos mielit täydellistä nutturaa, ota käyttöön hiusverkko. Herttuatar Catherine vannoo hiusverkkojen nimeen ja miksipäs ei, ne pitävät hiuskiehkurat aisoissa. 

(kuva: AOP)

Kilpailut

Uusimmat