Kuva: AOP

Teinipoppari oli 13-vuotias, kun media jo spekuloi hänen seksielämällään - sanoo nyt suorat sanat

05.06.2019 13:30 - Iiro Myllymäki

Nick Jonas oli veljestensä kanssa tehnyt lupauksen, että he eivät harrasta seksiä ennen avioliittoa.

Jonas Brothers -veljesten bändi nousi suursuosioon yli kymmenen vuotta sitten ja on nyt tehnyt paluun. Veljekset olivat vasta teini-ikäisiä tehdessään läpimurtonsa. Tuolloin osa heidän ympärillään käydystä keskustelusta liittyi siihen, että he kaikki käyttivät lupaussormuksia. Kyseiset sormukset symboloivat sitä, että ei aio harrastaa seksiä ennen avioliittoa uskonnon vuoksi.

Nyt veljeksistä nuorin, Nick Jonas, 26, on kertonut The Guardianin haastattelussa, että lupaussormuksen käyttämisellä on ollut vaikutuksia hänen suhtautumisessaan seksiin.

- Siihen liittyvä idea seksin ymmärtämisestä on todella tärkeä, Nick Jonas sanoo.

Mies haluaa tulevaisuudessa opettaa omille lapsilleen seksin tärkeydestä ja keskinäisen suostumuksen vaatimuksesta.

Median kirjoittelu ihmetytti

Mies kertoo, että hänen oli hyvin hankala suhtautua siihen, että mediassa spekuloitiin miehen seksielämällä silloin, kun hän oli vasta 13- ja 14-vuotias. Suuri osa mediakirjoittelusta bändin ympärillä keskittyi juurikin veljesten lupaukseen seksin odottamisesta.

- Sitä oli hankala sisäistää silloin. Yritin ymmärtää, mitä seksi tulisi merkitsemään minulle ja millaisia valintoja haluan tehdä samalla kun media puhuu 13-vuotiaan seksielämästä. En tiedä, menisikö sama läpi tänä päivänä, Jonas sanoo.

Nick Jonas on naimisissa näyttelijä Priyanka Chopran kanssa.

Lue myös: Isä istui teini-idolin viereen lentokoneessa - tyttären twitter-päivityksestä nettihitti

Lähde: Popcrush

Kilpailut

Uusimmat