Kuva: AOP

Brooklyn Beckhamilta ja mallityttöystävältä seksikäs yhteiskuva - kuhertelua rannalla

12.06.2019 21:45 - Iiro Myllymäki

Brooklyn Beckhamin ja Hana Crossin suhteen tilasta on liikkunut paljon huhuja.

Brooklyn Beckham, 20, ja malli Hana Cross, 22, ovat esitelleet parisuhdeonneaan Instagramissa. Hana Cross on jakanut omalla Instagram-tilillään kaksikosta kuuman yhteiskuvan. Kuvassa pari on Malibussa rannalla tiiviissä syleilyssä, Beckham ilman paitaa ja Cross pelkissä bikineissä.

Voit katsoa kuvan alta tai tämän linkin takaa.

Brooklyn Beckham ja Hana Cross ovat pitäneet yhtä muutaman kuukauden ajan. Parin suhteen ongelmista on liikkunut huhuja useaan otteeseen, sillä kaksikko on nähty kiivaissa sanaharkoissa julkisilla paikoilla. Lähteet ovat kertoneet tiedotusvälineille, että Brooklynin vanhemmat David ja Victoria Beckham ovat olleet huolissaan pojastaan pariskunnan riitojen takia.

Nuorenparin suhde on muutenkin herättänyt närää Beckhamien perheessä. Kerrotaan, että David olisi pyytänyt Brooklynia viettämään enemmän aikaa perheensä kanssa.

- Brooklynin ja Hanan suhde on ollut vuoristorataa viimeisimpien viikkojen aikana. David haluaa, että Brooklyn miettii vakavissaan, onko tällä tulevaisuutta Hanan kanssa, lähde kertoo The Sunille.

Brooklyn ja Hana ovat kumpainenkin jakaneet useita yhteiskuvia sosiaaliseen mediaan. Kuvat ovat keränneet paljon kommentteja Beckhamin faneilta, eivätkä läheskään kaikki ole olleet myönteisiä. Monen kommentoijan mielestä Hana Cross ei ole tarpeeksi hyvä Brooklynille, ja he pitivät enemmän miehen aiemmasta tyttöystävästä Chloe Grace Moretzista. Beckham ja Moretz olivat on-off-suhteessa neljän vuoden ajan, ja he erosivat reilu vuosi sitten.

Brooklyn Beckham ja Chloe Grace Moretz (kuva: AOP)

Lue myös: Vielä yhdessä? Brooklyn Beckham kuvattiin ensimmäistä kertaa mallirakkaansa kanssa

Lue myös: Fanit väittävät Brooklyn Beckhamin uuden rakkaan näyttävän aivan Victorialta - vertaa itse

Lähteet: Metro.co.uk, Elle

Kilpailut

Uusimmat