Kuva: AOP

Pamela Anderson julkaisi harvinaisen kuvan pojistaan - avautuvat julkkisvanhemmistaan

13.06.2019 07:45 - Katariina Auvinen

Naisen pojat ovat jo yli parikymppisiä.

Näyttelijä Pamela Anderson, 51, asuu nykyisin pääosin Ranskassa hänen nuoren poikaystävänsä kanssa, mutta nainen on jakanut harvinaislaatuisen kuvan hänen pojistaan Instagramissa. 

Anderson sai kaksi poikaa ollessaan myrskyisässä suhteessa rokkari Tommy Leen kanssa. Brandon syntyi vuonna 1996 ja Dylan seuraavana vuonna. Nainen on ollut hyvin vähäsanainen pojistaan ja antanut heidän elää omaa elämäänsä. Nyt naisen pojat ovat antaneet Interview-julkaisulle haastattelun, jossa he avaavat elämäänsä muun muassa siitä, miltä tuntui kasvaa kuuluisten vanhempien parissa. 

Pojilla on ollut kärhmää erityisesti oman isänsä kanssa, mutta pojat ovat aina olleet hyvin läheisiä äitinsä kanssa. Brandon kertoo, että hän ymmärsi ensimmäistä kertaa elävänsä kuuluisien vanhempien kanssa, kun hän meni ystäviensä luokse. 

- Vanhemmat haluavat, että lapsista tuntuu mahdollisimman turvalliselta ja normaalilta. Ihmettelin kerran, miksi kaikki ottavat meistä kuvia ja äitini kertoi, että he tekevät niin kaikille. Menin ystävieni luokse kymmenvuotiaana ja kysyin, miksei kukaan ota heistä kuvia, Brandon kertoo. 

Pojilla on ollut myös hankaluuksia löytää oma alansa. Dylan inhosi musiikkia, eikä halunnut näyttelijäksi, mutta rakastui molempiin myöhemmin ja työskentelee nyt musiikkialalla. 

Lue myös: Pamela Anderson palasi yhteen nuoren rakkaansa kanssa - ystävät eivät hyväksy naisen suhdetta

Lue myös: Pamela Anderson avautui seksisymbolin leimastaan - lähipiiri yrittää kieltää paljastavat kuvat

Lähde: Interview

Kilpailut

Uusimmat