Kuva: Keeping Up With The Kardashians, YouTube

Miten Kardashianit todella reagoivat Tristan Thompsonin pettämiskohuun? Katso dramaattinen video

20.06.2019 17:45 - Milena Raappana

Vaikka pettämiskohu on hieman laantumassa, fanit pääsevät nyt näkemään perheen todelliset reaktiot tapahtumiin.

Tristan Thompsonin ja Jordyn Woodsin aiheuttama pettämiskohu on jo hieman laantunut, mutta nyt Kardashianien fanit pääset kauan odotetun materiaalin kimppuun. Keeping Up With The Kardashians -sarja julkaisi pienen pätkän 16. kauden päätösjaksosta ja draamaa siitä ei puutu.

Videolla Kim Kardashian on nauhoittamassa sarjan haastatteluita, kun hän soittaa Kourtneylle, Khloélle ja Kylielle hämmennyksen vallassa ja yrittää selvittää, mitä todella on tapahtunut. Hän kertoo siskoilleen, että hänen hyvä ystävänsä Larsa Pippen soitti ja kertoi tietävänsä toimittajan kirjoittavan juttua Tristanin ja Jordynin viime öisestä peuhaamisesta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Khloé sanoi puhuneensa Jordynin kanssa, joka vaikutti todella kummalliselta.

- Hän ei anna minulle kaikkea tietoa. Jordyn sanoi, että Tristan yritti suudella häntä, mutta ei muista tekivätkö he sen vai eivät. Sanoin hänelle, että jos hän on liian hermostunut kertoakseen, mitä on tapahtunut, hän voi tekstata minulle. Hän vastasi, että soittaa viiden minuutin päästä. Hän ei ole vieläkään soittanut ja on mennyt jo kaksikymmentä minuuttia, Khloé selitti.

Kylie tiesi, että Jordyn on ainakin istunut Tristanin sylissä, johon Khloé huusi haluavansa tietää koko totuuden. Draaman aikana Tristan oli lentokoneessa, joten kukaan ei pystynyt soittamaan hänelle.

Lue myös: Jordyn Woods paljasti, mitä hänen ja Tristan Thompsonin välillä todella tapahtui

Lue myös: Khloé Kardashianin pettäjämiehen kasvot sensuroitiin perheen tv-ohjelmassa - nyt Khloé kommentoi

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat