Kuva: AOP

Lotta Näkyvä on eronnut: "Rakkaus ei riitä ylittämään käytännön esteitä"

25.06.2019 14:13 - Reija Saarinen

Hintsa toivoo, että he saavat käsitellä asiaa rauhassa.

Miss Suomi Lotta Näkyvä, 30, (Hintsa) kertoo Instagramissa, että hänen ja jääkiekkoilijapuoliso Kristian Näkyvän, 28, suhde on päättynyt eroon.

Näkyvän mukaan eroon ei liity draamaa tai kolmansia osapuolia. Näkyvän mukaan suurin syy oli siinä, ettei pariskunnan elämää vain oikein enää voinut rakentaa yhdessä.

"Rakastan tätä ihmistä mun koko sydämestäni ❤ kahdeksan vuotta sain kunnian olla ”hänen oma” mutta se 6,5 vuotta jotka elettiin etäsuhteessa ”rakkauden voimalla” vei lopulta mehut henkisesti ja fyysisesti. Oli kuin olisi yrittänyt sovittaa kahden eri palapelin paloja yhteen...

Olemme nyt kuukausia miettineet vaihtoehtoja mutta joskus on niin että rakkaus ei riitä ylittämään käytännön esteitä ja olemme päättäneet jatkaa tässä vaiheessa omillamme. Eroon ei liity draamaa eikä kolmansia osapuolia, vaan paljon rakkautta ja surua, joten toivomme saavamme rauhan tämän asian käsittelyyn, emmekä vastaa tähän liittyviin kyselyihin tämän enempää. Kiitos kun ymmärrätte," Näkyvä kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Otoksen pääset katsomaan alta. Jos se ei jostain syystä näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Entinen Miss Suomi Lotta Näkyvä paljastaa ikävimmän palautteen, jonka on saanut

Kilpailut

Uusimmat