Kuva: AOP

Ariana Grande julkaisi uskaliaan somekuvan - syvään uurrettu mekko ei paljoa peittele

27.06.2019 12:45 - Milena Raappana

Laulajaa ei olla totuttu näkemään paljastavissa kuvissa.

Laulajatähti Ariana Grande vietti eilen 26-vuotissyntymäpäiviään. Artisti on totuttu näkemään huppareissa ja hän harvoin vilauttelee somessa paljasta pintaa. Syntymäpäiviensä kunniaksi hän oli kuitenkin sonnustautunut hieman uskaliampaan asuun.

Kuvassa Arianalla on musta ihonmyötäinen mekko, jonka kaula-aukko on todella syvään uurrettu. Korkeasta ponnarihiustyylistään tunnetulla laulajalla oli myös toinen nimikkoasuste yllään nimittäin pupunkorvat.

Kuvan oheen tähti kirjoitti:

"Jälleen yksi kierros auringon ympäri ja hän silti pistää päähänsä nuo korvat. Kiitollinen kaikesta rakkaudesta ja ihmisistä, joiden kanssa saan jakaa tämän elämän. Ja kiitos syntymäpäivätoivotuksista. Ps. Älkää huoliko, vaihdoin heti tämän kuvan ottamisen jälkeen XXXL-kokoisen hupparin päälle."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Instagramin seuratuimman naisen tittelistä nauttivan Arianan fanit ovat olleet innoissaan kuvasta ja se onkin kerännyt yli 5,7 miljoonaa tykkäystä ja 114 000 kommenttia. Monet ovat toivottaneet laulajalle hyvää syntymäpäivää.

"Olen niin kiitollinen sinusta Ari. Olet niin ainutlaatuinen valonpilkahdus tässä maailmassa. Rakastan ja arvostan sinua ihan todella. Nauti päivästäsi täysin rinnoin."

"Syntymäpäivätyttöni korvineen kaikkineen."

"Ja hän silti rokkaa noita pupunkorvia. Hyvää syntympäivää rakas."

Lue myös: Ariana Grande nähdään tulevassa Netflix-elokuvassa - mukana myös muita supertähtiä

Lue myös: Ariana Granden keikkapaikalla heiluteltiin kyseenalaista kylttiä - tähti kommentoi surullisena

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat