Kuva: AOP

Nainen murtautui Hollywood-komistuksen kotiin - asui talossa luvatta yli viikon

03.07.2019 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tatum vaatii naiselle lähestymiskieltoa.

Hollywood-tähteyden varjopuolia ovat ehdottomasti liian innokkaat fanit, jotka saattavat jopa murtautua tähtien koteihin. Olemme uutisoineet aikasemmin piinaavista stalkkerreista, jotka ovat häirinneet muun muassa Rihannaa sekä Taylor Swiftia.

The Blast -lehti raportoi, että nyt Hollywood-komistus Channing Tatum, 39, on joutunut kotirauhan rikkomisen kohteeksi. Lehden mukaan eräs nainen oli murtautunut Tatumin kotiin, joka oli ollut tyhjillään. Nainen oli asunut talossa 10 päivää.

Tatumin assistentti oli löytänyt naisen ja soittanut poliisit viemään hänet pois. Nainen oli väittänyt, että Tatum oli kutsunut hänet jäämään.

Tuntematon lähde on kertonut The Blastille, että Tatum ei tunne naista, mutta sama henkilö on ennenkin ilmestynyt komistuksen pihapiiriin ja yrittänyt saada yhteyttä häneen.

Tatum on vaatinut lähestymiskieltoa, joka turvaa myös hänen ex-vaimonsa Jenna Dewan, heidän tyttärensä Everlyn sekä kaksi Tatumin assistenttia. Todennäköisesti myös Tatumin nykyinen tyttöystävä, Jessie J, on lähestymiskiellon turvaama.

Lue myös: Rihannan häirikkö vältti vankilatuomion – tunnusti syyllisyytensä kuukausia myöhemmin

Lue myös: Sitkeä stalkkeri piinaa laulajakaunotarta - murtautui tämän kotiin jo kolmannen kerran

Lähde: The Blast

Suosittelemme

Uusimmat