Kuva: All over Press

Rihannan häirikkö vältti vankilatuomion – tunnusti syyllisyytensä kuukausia myöhemmin

12.02.2019 22:45 - Niki Miettinen

Poptähden asuntoon murtautumisesta syytetty mies pidätettiin viime vuonna.

Viime vuonna suositun pop-artistin Rihannan, 30, asuntoon murtautumisesta epäilty Eduardo Leon, 27, vältti vankilatuomion, koska tunnusti nyt häiriköintinsä laulajaa kohtaan.

Leon pidätettiin toukokuussa 2018 epäiltynä murtautumisesta Rihannan asuntoon Hollywoodissa. Mies oli SkyNews-julkaisun mukaan kiivennyt artistin asunnon aidan yli ja ollut talossa 12 tuntia ennen kuin Rihannan assistentti löysi Leonin talosta. 

Miestä oli syytetty häiriköinnistä, vandalismista ja murtautumisesta, joihin Leon kiisti syyllistyytensä pitkään. Hän tunnusti rikoksensa viime viikolla, kun syyttäjä luopui murtosyytöksistä.

Tunnustuksen takia Leon tuomittiin viideksi vuodeksi ehdonalaiseen ja hänen on mentävä Los Angelesissa kuntoutushoitoon, joka on tarkoitettu rikollisille, joilla on mielisairauksia, päihderiippuvuuksia tai ovat kodittomia.

Page Six -julkaisun mukaan Leonille asetettiin myös lähestymiskielto Rihannaa kohtaan. SkyNews-julkaisu kertoi häirikön lähestymiskiellon olevan kymmenen vuotta voimassa ja hänen on myös pysyttävä poissa sosiaalisesta mediasta koko ehdonalaisensa aikana.

Sääntöjen rikkomisesta Leonille seuraa neljä vuotta ja kahdeksan kuukautta vankeutta Kalifornian osavaltion vankilassa.

Lue myös: Rihanna paljasti pyöreän peppunsa tuoreessa Instagam-kuvassa - hurja kommenttiryöppy

Lue myös: Rihannan seksikäs alusvaatekuva kerää ylistystä - "Olet täydellinen"

Lue myös: Rihannan vähäpukeinen kuva sai fanit ihastelemaan: "Mitkä sääret"

Lähteet: PageSix & SkyNews

Kilpailut

Uusimmat