Kuva: AOP

Kardashianin perhe peloissaan - ottaako Khlóe pettäjämiehensä takaisin?

04.07.2019 14:45 - Lauri Kujanpää

Khloé Kardashianilla on edelleenkin tunteita.

Khloé Kardashian, 33, koki vastikään melkoisen järkytyksen, kun hänen lapsensa isä ja kumppani, Tristan Thompson, 28, jäi kiinni pettämisestä usean eri naisen kanssa vain päiviä ennen synnytystä. 

Vaikka kaksikko ei ole enää yhdessä, pelkäävät Khloé Kardashianin perheenjäsenet, että kaunotar voisi langeta uudelleen Thompsonin viettelykseen. Tuntematon lähde oli kertonut asiasta Hollywood Life -lehdelle.

- Hänen perheensä on todella huolissaan, että Tristan voisi vietellä jälleen Khloén romanttisessa mielessä. Khloé kuitenkin yrittää jatkuvasti vakuutella, että niin ei tule käymään.

- Tristan on Khloén mielestä menettänyt jo kaikki mahdollisuutensa. Kuitenkin, miten vahva hän ikinä onkaan, asiat eivät ole ihan niin mustavalkoisia.

Lähteen mielestä Khloé Kardashianilla on edelleen tunteita Thompsonia kohtaan.

- Vaikkakin Khloé ei halua häntä takaisin, tilanne ei ole missään nimessä helppo. Hänellä on edelleenkin tunteita miestä kohtaan ja hän suree sitä, miten suhteessa kävi. Tristan tekee kaikkensa, että saisi rakkaansa takaisin, joten mitä vain voi sattua. Onneksi Khloé tuntee päivä päivältä itsensä vahvemmaksi.

Lue myös: Tristan Thompson palasi Instagramiin pettämiskohun jälkeen - ihmiset eivät reagoineet hyvin

Lue myös: Miten Kardashianit todella reagoivat Tristan Thompsonin pettämiskohuun? Katso dramaattinen video

Lue myös: Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin jäätävät välit eivät jääneet ihmisiltä huomaamatta

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat