Kuva: AOP

Fani syytti Khloé Kardashiania ylettömästä kuluttamisesta - tähti ei jäänyt sanattomaksi

08.07.2019 23:45 - Milena Raappana

Kaikki lähti liikkeelle tähden videosta, jossa True istuu ylellisessä lasten leikkiautossa.

Khloé Kardashian, 35, päivitti Instagram-tililleen videon lapsestaan Truesta, 1, istumassa hulppeassa pinkissä glitterisessä lasten leikkiautossa. Selvästi tosi-tv-tähti tykkää hemmotella pienokaistaan, mihin eräs fani otti myös kantaa.

"Hienoa, jälleen yksi Kardashian Bentleyn sisällä. Te olette niin tietämättömiä siitä, miltä yltiömäinen kulutuksenne näyttää ulkomaailman silmissä. Rakastan todella perheesi tarinaa, mutta nyt en voi katsoa, miten kulutatte kaiken rahanne turhaan materiaan. Todella surullista."

Kyseinen leikkiauto maksaa ainakin 2000 dollaria eli lähemmäs 1800 euroa. Yllättäen Khloé vastasi kritiikkiin Instagram-videonsa kommenteissa.

"Hmmm kai tiesit, ettei tuo ole oikea Bentley? Se on lelu... ei ole mitään syytä tulla surulliseksi lapsesta leikkiautossa. Joka tapauksessa olen surullinen, että sinusta tuntuu tuolta ja toivon, että sinulla on hyvä viikonloppu. Keskity asioihin, jotka tekevät sinut iloiseksi. Hymyä!"

Kommentoija luultavasti hieman yllättyi, että tosi-tv-tähti vastasi hänen kommenttiinsa. Hän päätti selkeyttää viestiään vielä lisää.

"Arvostan, että vastasit. Minusta tämä on vain asia, jota kannattaa miettiä. Sinulla on niin paljon vaikutusvaltaa ja positiivinen vaikutus moniin. Aina löytyy tapoja, joilla voimme kehittyä ihmisinä - minä 100 prosenttisesti mukaan luettuna."

Khloé sinetöi keskustelun pitkällä vastauksella.

"Arvostan tätä. Arvostan tätä viestiä enemmän kuin ensimmäistä. Minun on helpompi pureksia ajatuksiasi nyt, kun toit sen ilmi tällä tavalla. Ymmärrän sinua. En henkilökohtaisesti usko, että kulutamme rahamme vain turhaan materiaan. En ole täällä todistelemassa, mitä teen ja mitä en tee. Mutta sen pysty sanomaan, että kykenen katsomaan itseäni peilistä ja nukkumaan yöni. Pystyn tekemään niin, koska tiedän olevani hyvä ihminen ja että elämässä tärkeää on balanssi. Kyllä, valitsen tyttäreni hemmottelun. Haluan hemmotella häntä sekä rakkaudella että materialla. Hänet myös kasvateaan arvojen, velvollisuuksien, askareiden, kunnioituksen ja itsensä rakastamisen kautta. Me kaikki teemme paljon töitä ja olemme oikeutettuja päättämään, miten rahamme käytämme. Toivon, että tämä on se, mikä tulee esille ulkomaailmaan. Rakkaudella johtaminen kaiken muun ylitse."

View this post on Instagram

💘I have so much fun with her 💘

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Kim Kardashian antoi Khloé-siskolleen erikoisen minilahjan - arvo noin 4000 euroa

Lue myös: Kardashianin perhe peloissaan - ottaako Khlóe pettäjämiehensä takaisin?

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat