Kuva: Instagram

Pienen vauvan isä Jukka Poika tuskastui viheliäiseen vaippaongelmaan - osaisitko auttaa?

08.07.2019 16:15 - Senni Loikala

Jukka Poika ja Teija-vaimo käyttävät kestovaippoja pienellä pojallaan.

Reggae-tähti Jukka Poika, oikealta nimeltään Jukka Rousu, 38, julkaisi viikonloppuna suositulla Instagram-tilillään herttaisen kuvan, jossa hän on vaihtamassa kesäkuussa syntyneelle pojalleen vaippaa. Päivityksessä on myös kaksi muuta kuvaa, joissa toisessa artisti pukee villahousuja vauvansa vaipan päälle ja kolmannessa pitelee pienokaista sylissään. Kuvatekstissä artisti kertoo, että vauvalla käytetään kestovaippoja.

"Kestovaippailu vaikuttaa järkevältä tavalta vähentää roskien määrää ja tarjoaa pientä söpispuuhasteluakin", Jukka Poika kirjoittaa.

Tuoreet vanhemmat ovat kuitenkin törmänneet yhteen ongelmaan kestovaippoja käyttäessään. Jukka Poika kyseleekin neuvoja kestovaippakonkareilta: "Välillä kyllä falskaa milloin etupuolelta, milloin selästä... Ei mitään vinkkejä olisi?"

Monet ovat antaneet vinkkejä Jukka Pojalle kestovaippailuun. Yhdessä kommentissa esimerkiksi kerrotaan, että muotoonommeltu sisävaippa voisi olla tehokas ratkaisu kuorivaipan ja villahousujen kera. "Varsinkin jalkaröyhelölliset sisävaipat nappaavat löysän maitokakan tehokkaasti ja auttavat myös muiden ohivuotojen kanssa", kommentissa täsmennetään. Tähän Jukka Poika on vastannut, että tätä ratkaisua perhe voisikin kokeilla.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Jukka Poika sekoitetaan usein toiseen suomalaisartistiin: "Näemme lippalakin ja viiksien voiman"

Lue myös: Jukka Pojan tuoreet kuvat havainnollistavat, miten pieni vastasyntynyt lapsi onkaan - katso

Lue myös: Jukka Poika julkaisi herkän kuvan vastasyntyneen poikansa kanssa: "Väsymys väistyy"

Kilpailut

Uusimmat