Kuva: AOP

Näyttelijöiden toistuva moka nauratti Sunnuntailounaan kuvauksissa: ”Siitä tuli yleinen hysteria"

12.07.2019 08:45 - Senni Loikala

Suosikkisarjan toinen kausi alkaa pian. Ensimmäinen kausi palkittiin kahdella Kultaisella Venlalla.

Sunnuntailounas-sarjan faneja hemmotellaan pian, kun palkitun komediasarjan toinen kausi ilmestyy C Moressa 25. heinäkuuta. Sarjassa eläkkeelle jäänyt Tauno järjestää viikoittain lounashetken neljän lapsensa kanssa. Yksi Taunon lapsista on Jani, jonka roolissa on näyttelijä Jarkko Niemi, 34.

Niemi vieraili torstaina Voice.fi:n haastattelussa ja muisteli, millaisia hauskoja hetkiä Sunnuntailounaan toisen kauden kuvauksissa on koettu.

- Kun lounaita kuvataan, istumme monta tuntia pöydän ääressä ja puhumme melkein koko ajan. Tekstiä on todella paljon, ja sitä pitää omaksua ja heittää nopeasti. Silloin tällöin ilmaantuu niin sanottu ”mörkörepliikki”, jota ei vaan saa sanottua oikein, ja tilanne pitää kuvata aina vaan uudestaan ja uudestaan. Siitä tulee yleinen hysteria.

Niemen mukaan sarjan kuvaukset ovat olleet intensiivisiä, ja näyttelijöistä on hioutunut tiivis porukka. Sarjan päätähdet ovat Niemen lisäksi Taneli Mäkelä, Elena Leeve, Santtu Karvonen ja Samuli Niittymäki. Näyttelijät pitävät ajoittain yhtä myös vapaa-ajallaan.

- Näyttelijäkollegat ovat tulleet läheisiksi, ja meillä on oma WhatsApp-ryhmä. Siellä olemme kertoneet esimerkiksi lomakuulumisiamme.

Katso alta maistiainen Sunnuntailounaan tulevalta kaudelta.

Jos video ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Ruisrockin pääesiintyjä hauskuutti Turussa: Hyppäsi boksereissa Aurajokeen, katso video

Kilpailut

Uusimmat