Kuva: AOP

Sofia Richie ei pelkää menettävänsä miestään Kourtney Kardashianille - "Hän on itsevarma nainen"

11.07.2019 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kardashian ja Disick seurustelivat yli 10 vuotta.

Useat fanit toivoisivat, että Kourtney Kardashian, 40, palaisi yhteen eksänsä Scott Disickin, 36, kanssa. Pariskunta nousi miljoonien tietoisuuteen reality-sarjoista, kuten Keeping Up With Kardashians, ja heillä on kolme lasta.

Disickin nykyinen tyttöystävä Sofia Richie, 20, tietää, että Kardashianin ja Disickin välit ovat hyvät ja että fanit haluaisivat Disickin takaisin Kardashianin kainaloon.

- Heillä on kolme lasta, joten tietenkin fanit haluavat nähdä heidät yhdessä. Sofia on kuitenkin itsevarma nainen ja haluaa pitää suhteensa enemmän salassa kuin Kourtney halusi. Ihmiset eivät siksi näe sitä, kuinka rakastuneita Scott ja Sofia ovat, eräs lähde oli kertonut Hollywood Life -julkaisulle.

Kun Kardashian oli julkaissut syntymäpäiväonnittelut sosiaalisessa mediassa tyttärelleen, fanit toivoivat ex-pariskunnan paluuta yhteen.

"Lapsi tarvitsee isän ja äidin yhteen!"

"Olisipa Kourtney vielä Scottin kanssa"

Richie ei ole kuitenkaan huolissaan, että menettäisi miehensä.

- Sofia ja Scott ovat umpirakastuneita ja Sofia tietää, että Scott on hänen miehensä. Sofialla ja Kourtneylla ovat hyvät välit eikä mitään mustasukkaisuutta ole, toinen lähde paljasti.

Kourtney Kardashian ja Scott Disick olivat yhdessä vuosina 2006-2015.

Lue myös: Kourtney Kardashian kärsii ikäkriisistä - pillahti itkuun siskonsa edessä

Lue myös: "40-vuotias neitsyt" - Kourtney Kardashian vitsailee iästään tyrmäävän seksikkäässä lookissa

Lähde: Hollywood Life

Uusimmat