Kuva: AOP

Julkkikset, joita ovat piinanneet stalkkerit - murtoja kotiin, uhkausviestejä ja vankilatuomioita

16.07.2019 18:45 - Katariina Auvinen

Julkkikset ovat joutuneet kohtamaan monia yli-innokkaita faneja.

One Direction -tähti Harry Styles, 25, on saanut tuta julkisuuden varjopuolen. Hän pelkää mennä ulos, koska liian innokas fani on nukkunut hänen asuntonsa ulkopuolella ja tiputellut miehen postiluukusta jatkuvasti epämääräisiä viestejä. 

Styles on kertonut, että kyseinen fani on monesti yrittänyt päästä hänen lähelleen kadulla. Mies on valmis viemään asian oikeuteen, kertoo The Sun-julkaisu. 

Styles ei ole ensimmäinen julkkis, joka on kärsinyt liian innokkaista faneista tai stalkkereista, kuten heistä myös puhutaan. Monet muutkin ovat käyneet jopa oikeustaistelua, jotta he ovat saaneet muun muassa lähestymiskiellon tällaisille ihmisille. Muun muassa Taylor Swift on käynyt oikeustaistelua sitkeää ahdistelijaa kohtaan. 

Gigi Hadid 

Mallikaunotar Gigi Hadidin stalkkeri tuomittiin vankilaan kolmeksi vuodeksi vuonna 2017. Pari vuotta aiemmin kyseinen henkilö oli yrittänyt murtautua naisen kotiin ainakin viidesti. Sen lisäksi tämä lähetteli häiritseviä viestejä naiselle ja terrorisoi tämän Facebook-sivuja. 

(kuva: AOP)

Kendall Jenner 

Kendall Jenner hankki lähestymiskiellon innokkaalle fanilleen John Fordille viime vuonna. Ford yritti neljästi tunkeutua Jennerin asuntoon niin, että nainen oli kotona. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun naisella on yli-innokkaita faneja. Eräs nainen häiriköi naista seuraamalla tätä tiellä ja hakkaamalla Jennerin auton ikkunoita. 

(kuva: AOP)

Taylor Swift 

Swift on käynyt oikeustaistelua useasti eri stalkkereita vastaan. Yksi sitkeimmistä on ollut Mohammed Jaffar, joka on pyrkinyt naisen elämään sinnikkäästi vuosikausia. Hän on muun muassa yrittänyt murtautua Swiftin kotiin, onnistuen pääsemään jopa katolle. Sen lisäksi Jaffar soitti tuntikausia Swiftin ovikelloa. Hänet pidätettiin kaksi vuotta sitten. 

(kuva: AOP)

Miley Cyrus

Jason Luis Rivera jäi kiinni, kun hän oli tunkeutumassa laulajan talolle saksien kanssa. Poliisille Rivera selitti, että hän ja Miley ovat naimisissa. Hänet tuomittiin vankilaan 18 kuukaudeksi. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Sitkeä stalkkeri piinaa laulajakaunotarta - murtautui tämän kotiin jo kolmannen kerran

Lue myös: Ihmiset paljastavat, milloin tunsivat itsensä hyypiöiksi - "Nainen juoksi kiljuen karkuun"

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat