Kuva: AOP

Johnny Deppin ex-vaimon Amber Heardin ystävä todisti oikeudessa: "En koskaan nähnyt vammoja"

16.07.2019 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Depp vaatii Heardilta peräti 50 miljoonaa dollaria, eli noin 44 miljoonaa euroa.

Kiivaassa oikeustaistelussa olevat Johnny Depp, 56, sekä Amber Heard, 33, eivät ole vielä saaneet ratkaisua asiaan. Depp haastoi nimittäin ex-vaimonsa Heardin oikeuteen, sillä hänen mielestään Heard on mustamaalannut häntä ja tämä on vaikuttanut miehen uraan. Depp vaatii Heardilta korvauksia noin 44 miljoonaa euroa.

Nyt oikeudessa on kuultu Heardin ystävää Laura Divenerea, joka työskenteli kaksikon sisustajana vuosina 2014-2016. Hän kertoi, että on edelleenkin Heardin ystävä, mutta ei ole jutellut Deppin kanssa vuoden 2016 jälkeen.

- Olin Amberin kanssa tiiviisti tekemisissä, kun ensimmäiset syytökset pahoinpitelystä tulivat. Yhtenäkään niinä päivinä en nähnyt hänellä yhtäkään mustelmaa, vammaa, viiltoa tai muutakaan merkkiä siitä, että häntä olisi pahoinpidelty. Tietenkään en voi tietää kaikesta ja syytöksiä on ollut useita, mutta mitään jälkiä ei silloin ollut, Divenere oli sanonut The Blast -julkaisun saamien oikeusdokumenttien mukaan.

Heard on väittänyt muun muassa, että Depp olisi pahoinpidellyt häntä. Myös Depp on kertonut, että Heard olisi ollut väkivaltainen häntä kohtaan.

Saapa nähdä, milloin oikeuden päätös asiaan oikein tulee. Heard ja Depp erosivat vuonna 2017. 

Lue myös: Johnny Depp haastoi ex-vaimonsa oikeuteen - syyttää myös salasuhteesta miljardöörin kanssa

Lue myös: Johnny Depp aikoo taistella oikeudessa loppuun asti - "Heard on aiheuttanut liikaa harmia"

Lue myös: Johnny Depp katuu rakastumistaan näyttelijäkaunottareen - "Se on maksanut liikaa"

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat