Kuva: AOP

Justin Bieber haastoi Trumpia ASAP Rockyn tukemisesta - "Päästäisitkö myös lapset häkeistään"

22.07.2019 14:15 - Milena Raappana

Trump ei ole vastannut artistille, mutt sen sijaan on twiitannut keskustelustaan Ruotsin pääministerin kanssa.

Uutisoimme aikaisemmin Tampereella järjestettävän Blockfestin antavan tukensa räppäri ASAP Rockyn, 30, vapauttamiselle. ASAP Rocky pidätettiin 3. heinäkuuta epäiltynä pahoinpitelystä Tukholman keskustassa. Artisti on pysynyt tutkintavankeudessa tähän päivään saakka. 

Nyt Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on ottanut kantaa asiaan Twitterissä ja sanonut selvittävänsä, mitä ASAP Rockyn vapautumisen eteen voitaisiin tehdä. Trump kirjoitti 19. heinäkuuta:

"Puhuin juuri Kanye Westin kanssa hänen ystävänsä ASAP Rockyn vangitsemisesta. Soitan erittäin lahjakkaalle Ruotsin pääministerille ja katsotaan, mitä voisimme tehdä ASAP Rockyn auttamiseksi. Niin moni haluaisi tämän ratkeavan nopeasti."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Artisti Justin Bieber, 25, haastoi kuitenkin Trumpia tämän ajatuksista. Hän kysyi presidentiltä, miksi hän ei toimi samalla tavalla Yhdysvaltojen rajalla häkeissä viruvien lasten kanssa. 

"Haluan ystäväni ulos... Arvostan, että yrität auttaa häntä. Mutta samalla, kun hoidat tätä asiaa Donald Trump, voisitko myös päästää lapset ulos häkeistään?"

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Presidentti ei ole vielä vastannut hittibiisejä tahkoneelle artistille, mutta hän twiittasi keskustelustaan Ruotsin pääministeri Stefan Löfvenin kanssa. 

"Minulla oli juuri todella hyvä puhelu Ruotsin pääministeri Stefan Lövenin kanssa, joka vakuutti minulle, että Amerikan kansalainen ASAP Rocky saa oikeudenmukaista kohtelua. Niin ikään vakuutin hänelle, että ASAP ei ollut riski lennolla ja tarjouduin henkilökohtaisesti maksamaan hänen takuusummansa tai vastaavat..."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"...Tiimimme keskustelevat lisää ja sovimme puhuvamme uudelleen seuraavan 48 tunnin sisällä."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Monet julkkikset kuten Kim Kardashian, Post Malone ja G-Eazy ovat vaatineet ASAP Rockyn vapauttamista. Löfven sanoi lauantaina, että tiesi Trumpilla olevan henkilökohtaista kiinnostusta asiaa kohtaan, mutta vakuutti myös, ettei hän pysty tai aio vaikuttaa syyttäjiin tai oikeusistuimeen.

Lue myös: Jenkkiräppäri haukkuu Ruotsin vankilaolot: Syömäkelvotonta ruokaa, ulostetta ympäriinsä

Lue myös: Kendall Jenner härnää medioita - ei suostu vahvistamaan suhdettaan 28-vuotiaaseen räppäriin

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat