Kuva: AOP

Yksi tekijä karsii Ensitreffit alttarille -hakijan heti - suosikkiohjelmaan jälleen satoja halukkaita

12.08.2019 13:45 - Henna Koste

Sarjan kuudes kausi starttaa pian.

Suosioon noussut Ensitreffit alttarilla -sarja jatkuu syyskuun alussa uusin jaksoin. Kuudennella tuotantokaudella kolme toisilleen tuntematonta paria tapaa nimen mukaisesti ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Asiantuntijoina nähdään Elina Tanskanen, Marianna Stolbow sekä ensimmäisiltä kausilta tuttu Kari Kanala

Jälleen rakkautta etsiviä hakijoita oli satoja, joista alttarille monien vaiheiden jälkeen päätyy todellakin vain kolme paria. Onko joku kriteeri, joka karsii hakijan automaattisesti pois?

- Peruselämänhallinta täytyy olla hanskassa. Elämänhallinnan ongelmia ei saa olla, Stolbow kertoo sarjan pressitilaisuudessa. 

Toista kautta mukana oleva parisuhdekouluttaja Stolbow osaa heti nostaa kahdesta kaudesta hänelle ikimuistoisimman hetken. 

- Jos saan sanoa näistä kahdesta kaudesta, niin minulle yksi koskettavimmista hetkistä viime vuonna Heikin puhe Miinalle päätösjaksossa. Minusta oli hieno se kaunissieluinen ihminen ja miten hän puhui siitä, kuinka heissä on hyvää ainesta - ja se, miten he katsoivat toisiaan, rakkausammattilainen kertaa. 

Miina ja Heikki nousivat katsojien suosioon. Pari kertoi kuitenkin erostaan viime keväänä. (kuva: AVA)

Marianna Stolbow nauttii työstään Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijana. (kuva: AOP)

Lue myös: MTV: Ensitreffit alttarilla -suosikkipari erosi - "Arvostamme toisiamme syvästi"

Lue myös: Neitsyt Iris, 27, on Ensitreffit alttarilla -sarjan morsian - tällainen puoliso hänelle valittiin

Kilpailut

Uusimmat