Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Justin Timberlaken ja Mila Kunisin kemia hehkuu seksiin keskittyvässä komediassa

19.08.2019 07:15 - Iiro Myllymäki

Vain seksiä -elokuvan pääosanesittäjien välistä kemiaa on kehuttu arvosteluissa.

Vain seksiä (Friends With Benefits) on romanttinen komedia, jossa ystävykset Dylan ja Jamie vievät ystävyytensä seuraavalle tasolle ja kokeilevat ”friends with benefits” -suhdetta. Seksin tuominen mukaan kuvioon kuitenkin vain päätyy hankaloittamaan asioita, kun kaksikko yrittää olla muodostamatta toisiinsa syvempää tunnesidettä.

Vuonna 2011 ensi-iltaan tulleessa elokuvassa päärooleissa nähdään nimekkäät tähdet Mila Kunis ja Justin Timberlake. Arvosteluissa on erityisesti kehuttu kaksikon välistä sähäkkää kemiaa, joka kannattelee elokuvaa.

(kuva: AOP)

LA Times kirjoittaa, että Timberlaken toiveesta elokuvan käsikirjoitusta muutettiin ronskimman huumorin suuntaan. Mies sai vakuutettua elokuvan tuottaneen Sony Picturesin johtajan Amy Pascalin asiasta, minkä myötä Pascal antoi Timberlakelle ja elokuvan käsikirjoittaja-ohjaaja Will Gluckille täydet vapaudet säätää elokuvan huumori ja sävy haluttuun suuntaan.

- Sanoin Amylle, että jos menen katsomaan Friends With Benefits -nimisen elokuvan, en halua nähdä siitä jotain K13-versiota. Elokuvan pitää pystyä heijastelemaan sen nimeä, Timberlake perusteli.

Elokuvalle asetettiinkin ikärajamerkinnäksi R, mikä tarkoittaa, että elokuva on kielletty alle 17-vuotiailta.

Voit katsoa elokuvan trailerin alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Vain seksiä
Sub
22.30

Lue myös: Justin Timberlake julkaisi herkän kirjoituksen vaimolleen: 'Saat minut rakastamaan elämää enemmän'

Lue myös: Mila Kunis kohautti avarassa kaula-aukossa ensi-illassa - tyyli jakoi mielipiteet

Lähteet: LA Times, Rotten Tomatoes

Kilpailut

Uusimmat