Kuva: AOP

Antti Tuiskun kuva huippu-urheilijan kanssa huvittaa somessa - "Vaihdoin pyörän sähköpotkulautaan"

16.08.2019 12:15 - Milena Raappana

Sveitsin vuoristomaisemissa treenaava Tuisku julkaisi vauhdikkaan kuvan.

Heinäkuussa Antti Tuisku, 35, kiipesi Kebnekaiselle, josta hän laittoi myös kuvan Instagram-tililleen. Nyt Tuisku on julkaissut hikeä tihkuvan kuvan, jossa hän treenaa kilpaurheilija hiihtäjä Krista Pärmäkosken, 28, kanssa.

Kuvan oheen Sveitsin upeissa vuoristoisissa maisemissa 3000 metrin juoksutestiä tekevä artisti kirjoitti olevansa kiitollinen saadessaan seurata vierestä, miten hänen ihailemansa Pärmäkoski laittaa itsensä likoon ja rikkoo rajoja vuoden jokaisena päivänä. 

"Tätä samaa mentaliteettia olen halunnut vaalia omassa artistiudessani, joten voitte vain kuvitella, miten onnekas oon, kun saan treenata täällä tämän hienon ihmisen kanssa näissä upeissa Sveitsin maisemissa."

Tuisku lisäsi kuvatekstin loppuun, että hänen piti mennä kirittämään ylämäkeen hiihtävää Pärmäkoskea pyörällä, mutta menopeli vaihtuikun sähköpotkulautaan. Kommentti on huvittanut artistin fanikuntaa, joka on myös antanut kuvalle yli 9700 kommenttia ja useita tsemppaavia viestejä. 

"Hyvä te! Ikaalinen ja Rollo Rulez!"

"Varmasti rikastuttava kokemus teille molemmille."

"Sanoin 10-vee pojalleni, että Antti Tuisku reenaa Krista Pärmäkosken kanssa Sveitsissä. Poika kysyi: "Hiihtääkö ne vai laulaa?""

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Antti Tuisku julkaisi ihastuttavan pride-kuvan - "Rakkaus on ikiaikainen ja suunnaton"

Lue myös: Antti Tuiskun lihaksikas vartalo sai somen kuhisemaan: "Wau"

Lue myös: Antti Tuisku palaa keikkalavoille pian? Julkaisi paljon puhuvan päivityksen!

Kilpailut

Uusimmat