Kuva: Senja Rapila

Antti Tuisku palaa keikkalavoille pian? Julkaisi paljon puhuvan päivityksen!

25.04.2019 09:15 - Senni Loikala

Poptähti ylitti itsensä urheillessa ja kertoo olevansa kovemmassa keikkakunnossa kuin koskaan. Tähti ei paljasta, milloin tekee paluun yleisön eteen.

Antti Tuisku, 35, kertoi Instagramissa aiemmin tällä viikolla treenanneensa rankkaa urheilusuoritusta varten. Tuisku hehkutti treenikavereitaan, maastohiihtäjä Krista Pärmäkoskea ja tämän manageria Aki Pajunojaa.

Poptähti julkaisi jatkoa tarinalle myöhään keskiviikkona. Tuisku päivitti Instagram-tiliään kuvalla, jossa hän tuulettaa voitonriemuisena urheiluvaatteet päällään. "Saako huutaaaaaa!? Olen ehkä onnellisin tyyppi tällä hetkellä! 90km pyöräily ja 21,1km juoksu yhteisaikaan 4h40min30s! Repikää siitä ja voi tehä perässä", artisti kirjoittaa.

Antti Tuisku on ollut pitkällä keikkatauolla. Tähti ei ole tiedottanut, milloin palaa viihdyttämään yleisöä keikkalavoille. Päivityksen perusteella hetki ei välttämättä ole kovin kaukana. "Suomen kovin poptähti on kovemmasa keikkakunnossa kuin koskaan, sitten kun se hetki koittaa! WÄÄÄÄÄÄÄ!!!! SEKOON!", Tuisku kirjoittaa.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Antti Tuisku esitteli hiljattain valtavan tatuointinsa. Pääset juttuun tästä.

Lue myös: Antti Tuisku koki kovia Valenciassa, etuhampaat lohkesivat: "Jäi muisto hampaisiin"

Kilpailut

Uusimmat