Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Toimittaja ottaa yhteyttä kuolleeseen isäänsä - "Uskon henkiä olevan joka puolella"

20.08.2019 07:15 - Milena Raappana

Toimittaja Vogue Williams halusi tietää, voisiko olla yhteydessä kuolleeseen isäänsä.

Irlantilaisen toimittaja Vogue Williamsin isä kuoli vuonna 2010. Dokumentteja tekevää naista jäi kalvamaan, ettei hänen isänsä päässyt hänen häihinsä eikä voinut kysyä mielipidettä uudesta kumppanistaan. Hän päätti ottaa selvää, voisiko menehtyneeseen isään ottaa yhteyttä meedioiden ja muiden kuoleman jälkeiseen elämään uskovien henkilöiden avulla. 

Williams kävi eri tekniikoita käyttävien meedioiden luona. Yksi osasi kertoa isän olevan pahoillaan hänelle kuuluneen sormuksen aiheuttamasta riidasta Williamsin ja tämän siskon välillä. Meedio sanoi isän hengen haluavan, että sormus sulatetaan ja siitä tehdään kummallekin siskolle omansa. Toimittaja yllättyi meedion tuomasta viestistä, sillä kukaan muu ei tiennyt kinasta ja sormus oltiin juuri samana päivänä viety kultasepälle, missä siitä tehtäisiin kaksi sormusta.

Toinen meedio kertoi energian ja tietoisuuden keskittyneen vastansa alueelle ja teki tästä johtopäätöksen, että Williamsin isällä oli vatsaongelmia. 

- Hän joutui leikkaukseen vatsa-aortan pullistuman vuoksi. Hän ei toipunut siitä kunnolla, vaan kuoli sitten halvaukseen, Williams selitti. 

Toimittaja kävi myös keskustelemassa aiheesta skeptikon kanssa, kysyy kirkon kantaa asiaan ja pohti henkiin ja kuoleman jälkeiseen elämään liittyvää liiketoimintaa. 

Vogue Williams: Kuoleman tabu

21:01

TV2

Lue myös: Nainen väittää pystyvänsä haistamaan lähestyvän kuoleman - heräsi kykyynsä 12-vuotiaana

Kilpailut

Uusimmat