Kuva: AOP

Mallikaunotar Kate Upton sanoi suorat sanat Victoria's Secret -merkistä: "Tiedättekö mitä?"

21.08.2019 16:45 - Iiro Myllymäki

Kate Upton on kyllästynyt alusvaatebrändin edustamaan naiskuvaan.

Malli Kate Upton, 27, on aiemmin työskennellyt Victoria’s Secret -alusvaatemerkille, mutta nyt nainen on kritisoinut brändin toimintaa ja sen edustamaa naisen mallia. Uptonilta kysyttiin Andy Cohenin talk show -ohjelmassa mielipidettä siihen, että Victoria’s Secretin vuosittainen iso muotinäytös on tietojen mukaan tänä vuonna peruutettu.

- Tiedättekö mitä? Olemme kyllästyneitä näkemään aina samanlaisia naisvartaloita. Nykyään täytyy ottaa monenlaiset kropat huomioon, Upton aloitti ja sai suosionosoitukset yleisöltä.

- Jokaisen naisen täytyy tulla edustetuksi. Muuten se on vain tylsää, Upton sanoi.

Victoria’s Secretin muotinäytöksen peruutuksen on arveltu johtuvan siitä, että muotibrändi pyrkii uudistamaan imagoaan moniulotteisempaan suuntaan. Tällaista syytä on väläytellyt usein merkin muotinäytöksissä nähty malli Shanina Shaik haastattelukommentissaan.

- Järjestäjät työstävät muotinäytösten brändiä ja uusia tapoja tehdä show’ta, koska se on paras show maailmassa, Shaik on sanonut.

Shanina Shaik viime vuoden Victoria's Secret -muotinäytöksessä (kuva: AOP)

Kate Upton on nähty Victoria’s Secretin katalogissa vuonna 2013. Vuonna 2012 muotibrändin muotinäytösten taiteellinen johtaja Sophia Neophitou kritisoi Uptonia ja sanoi, että nainen olisi merkin muotinäytöksiin ”liian ilmeinen” valinta eikä Uptonia koskaan otettaisi mukaan muotinäytöksiin.

- Hän on kuin jalkapalloilijan vaimo. Hänellä on liian blondit hiukset ja sellaiset kasvot, jotka kuka tahansa voi ostaa itselleen, Neophitou sanoi.

Victoria's Secret tunnetaan näyttävistä muotinäytöksistään (kuva: AOP)

Victoria’s Secret on ollut kielteisen huomion kohteena viime aikoina enemmänkin. Puhetta on ollut niin sanottujen pluskoon mallien puuttumisesta merkin muotinäytöksistä, mutta myös yrityksen markkinointijohtaja Ed Razekin lausunnosta liittyen transsukupuolisten mallien puuttumiseen catwalkilta. Mies lausui viime syksynä Voguen haastattelussa, että merkin muotinäytöksissä ei tultaisi näkemään ”transseksuaalisia” malleja, koska ”show on fantasiaa”. Transseksuaaleista puhumisen koetaan olevan halventavaa, sillä oikea termi on transsukupuolinen. Razek pyysi myöhemmin kommenttiaan anteeksi. Sittemmin merkki kuitenkin palkkasi ensimmäisen transsukupuolisen mallinsa ja Razek irtisanoutui vain vähän tämän jälkeen.

Lue myös: Kate Upton kiinnitti kuvassaan huomion hiuksiinsa, fanit alemmas: "Kukaan ei katso hiuksiasi"

Lue myös: Nyt on kuumaa! Victoria's Secret -kaunotar Candice Swanepoel estottomana

Lähteet: Insider, Harper's Bazaar, The Guardian

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat