Kuva: Valentina Sampaio, Instagram

Victoria's Secret palkkasi ensimmäisen transsukupuolisen mallinsa - "Vau vihdoinkin!"

05.08.2019 18:45 - Milena Raappana

Valentina Sampaio on suositun alusvaatemerkin ensimmäinen transsukupuolinen malli.

Tämän vuoden spektaakkelimaisen muotinäytöksensä perunut alusvaatemerkki Victoria's Secret on palkannut ensimmäisen avoimesti transsukupuolisen mallinsa Valentina Sampaion.

22-vuotias malli ilmoitti iloisista uutisista Instagram-tilillään kuvalla, jossa hän poseeraa yrityksen PINK-malliston kuvausten takana kylpytakissa. Hän myös julkaisi videon tekstillä "älä lopeta unelmoimista" ja asiatunnisteisiin #vspink, mikä viittaa Victoria's Secret PINK -mallistoon. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Päivitykset ovat keränneet hurjan määrän tykkäyksiä ja ilahtuneita kommentteja niin faneilta kuin Valentinan kollegoilta ja muilta LGBTQ+-aktivisteilta, kuten Orange Is The New Black -tähti Laverne Coxilta

"Vau vihdoinkin!"

"Vau kirjaimellisesti rikot rajoja päivä päivältä."

"Onnittelut upeus!"

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Valitettavasti Valentina ei pääse vähään aikaan kävelemään Victoria's Secretin näytöslavoilla, sillä vuosittainen show on peruttu. Vuonna 2017 mallikaunotar oli ensimmäinen transsukupuolinen malli, joka poseerasi Voguen, tarkemmin sanottuna Pariisin Voguen, kannessa. 

Aikaisemmin Victoria's Secret on ollut pulassa markkinointijohtaja Ed Razekin lausuntojen takia. Razek sanoi viime vuonna, ettei yritys palkkaisi transsukupuolisia tai pluskokoisia malleja. Myöhemmin kohun noustessa hän pyysi lausuntojaan anteeksi. 

Lue myös: Huippumalli Elsa Hoskin bikinikuva sai fanit älähtämään - "Aliravitsemus ei ole seksikästä"

Lue myös: Uusi festaritrendi lähtöisin Victoria's Secret muotinäytöksistä - uskaltaisitko pukea päällesi?

Lähde: E! News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat