Kuva: Emmi Moilanen

Jannika B nosti esiin artistien turvallisuuden: "Tällä kertaa vahingot olivat henkisiä"

26.08.2019 07:45 - Reija Saarinen

Jannikan keikalla sattui viikonloppuna ikävä välikohtaus.

Jannika B, 34, kertoi sunnuntai-aamuna sosiaalisessa mediassa ikävästä välikohtauksesta, joka sattui hänen keikallaan. Päivityksen mukaan Jannikan naispuolisen teknikon päälle käytiin keikan jälkeen. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Vaikka tällä kertaa tilanteesta selvittiin onneksi pelkällä säikähdyksellä, muistuttaa Jannika vielä seuraajiaan artistien turvallisuudesta.

"Eiliset harmilliset tapahtumat taas muistuttivat meitä, kuinka turvallisuuteen liittyviä asioita ei voi tarpeeksi painottaa meidän allallamme, jossa ympärillämme on hyvin usein päihtyneitä henkilöitä. Meidän keikkasopimuksessamme on selkeä erillinen osio turvallisuudesta.

Eilinen keikkapaikkamme ikävä kyllä laiminlöi nämä toimenpiteet, jonka seurauksena tapahtui valitettava tilanne, jonka keskiöön yksi teknikoistani joutui", Jannika kirjoittaa päivityksessään.

Jannika kertookin nostaneensa asian esiin eräänlaisena esimerkkinä, jotta kenenkään muun ei enää tarvitsisi kokea mitään vastaavaa.

"Tällä kertaa suurimmat vahingot olivat henkisiä. Toivomme, että tapaus voisi toimia varoittavana esimerkkinä alamme työoloihin liittyvistä turvallisuuspuutteista ja aiheuttaisi keskustelun lisäksi jopa toimenpiteitä, jotta kenenkään ei tarvitsisi enää kokea vastaavaa."

Koko päivityksen pääset katsomaan alta.

View this post on Instagram

Eiliset harmilliset tapahtumat taas muistuttivat meitä, kuinka turvallisuuteen liittyviä asioita ei voi tarpeeksi painottaa meidän allallamme, jossa ympärillämme on hyvin usein päihtyneitä henkilöitä. Meidän keikkasopimuksessamme on selkeä erillinen osio turvallisuudesta. Eilinen keikkapaikkamme ikävä kyllä laiminlöi nämä toimenpiteet, jonka seurauksena tapahtui valitettava tilanne, jonka keskiöön yksi teknikoistani joutui. Toisin kuin paikan toiminnanjohtaja Aamulehteen antamassaan lausunnossa väittää, on häiriötä aiheuttavista henkilöistä ilmoitettu ravintolan henkilökunnalle useita kertoja - niin ennen välikohtausta, kuin sen jälkeenkin. Minä en hyväksy väkivaltaa -enkä sen vähättelyä- missään sen muodossa. Jokaisella pitäisi olla mahdollisuus tuntea olonsa turvalliseksi työpaikallaan. . Olemme mukana TTL:n tekemässä ”Floor is Yours” hankkeessa, jossa kartoitetaan luovien alojen työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin liittyviä riskejä. Tämä tapaus tullaan myös kirjaamaan sinne yhtenä esimerkkinä. Tällä kertaa suurimmat vahingot olivat henkisiä. Toivomme, että tapaus voisi toimia varoittavana esimerkkinä alamme työoloihin liittyvistä turvallisuuspuutteista ja aiheuttaisi keskustelun lisäksi jopa toimenpiteitä, jotta kenenkään ei tarvitsisi enää kokea vastaavaa. . Tekijöiden taholta on nyt oltu meihin yhteydessä ja tapahtumaa on pahoiteltu. Myös @ellivuoriresort on nyt pahoitellut tapahtunutta ja luvannut pitää huolen, että vastaavaa ei tapahtuisi. Kiitos. ❤️🙏

A post shared by Jannika B (@jannikabofficial) on

Lue myös: Jannika B:n kasvokuva sai fanit ihastelemaan: "Olet upea"

Lue myös: Jannika B paljastaa avio-onnensa yhden salaisuuden - katso hellyttävä päivitys

Kilpailut

Uusimmat