Kuva: AOP

Kim Kardashian paljasti suosikkisiskonsa: "Tämä vuosi on ollut meille vahva"

27.08.2019 21:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kim Kardashian on naimisissa Kanye Westin kanssa.

Supertähti Kim Kardashian, 38, paljasti Vogue Arabia -lehden haastattelussa suosikkisiskonsa. Lehti oli haastatellut Kardashiania yhdessä tämän miehen, Kanye Westin kanssa, ja lopulta keskustelu oli kääntynyt Kardashianin siskoksiin.

Kim Kardashianilta kysyttiin, että kuka siskoksista on hänen suosikkinsa. Kardashian paljasti, että vaikka päätös on hyvin vaikea, on hänen suosikkinsa tällä hetkellä Khloé Kardashian.

- Tietenkin se vaihtelee jatkuvasti. Me olemme kaikki kuin hyviä ystäviä ja suhteemme vaihtelevat jatkuvasti. Tämä vuosi on kuitenkin ollut vahva minulle ja Khloélle.

- Olen tietenkin hyvin läheinen myös Kendallin ja Kylien kanssa, mutta olen viettänyt niin paljon aikaa enemmän elämästäni Khloén ja Kourtneyn kanssa. Minulla, Khloélla ja Kourtneylla on paljon enemmän historiaa, ja vaikka olemmekin aina Kourtneyn kanssa todella läheisiä, tämä vuosi on ollut selvästi tärkeä minulle ja Khloélle.

Kim Kardashian ja räppäri Kanye West alkoivat seurustelemaan vuonna 2012 ja menivät naimisiin vuonna 2014. Pariskunnalla on neljä lasta.

Kim ja Khloé Kardashian. (kuva: AOP)

Lue myös: Kim Kardashianin Voguen kansikuvat jakavat mielipiteitä - "Hän näyttää jättikokoiselta tamponilta"

Lue myös: Kim Kardashian makoilee miehensä sylissä - fanit kehuvat pepun muotoja

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat